Vrhunski grill specijaliteti i ugodan ambijent u restoranu MAREDO

Kupon vrijedan 100 kuna platite samo 50 kuna i uživajte u hrani i piću uz vama najdraže društvo!

448 prodanih
Ponuda je istekla.
Ovu ponudu je dogovorila i objavila tvrtka Fluctus d.o.o.
100.00kn 50.00kn

OPIS PONUDE

Danas vam donosimo ponudu provjerenog partnera, restorana MAREDO - uz standarno dobar roštilj imamo i nova jela a la carte koja vrijedi probati; kao što su rižoto od kozica, salata od mozzarele i šampinjona, pljukanci sa biftekom, teleći grenadini, file orade na kremi od komorača, i još mnoga ukusna jela. Restoran krasi ugodan ambijent i ukusno uređen prostor dovoljno velik za razne fešte i sa velikom terasom. Restoran vam nudi mogućnost ručka svakim danom u tjednu ili večere ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom; na izbor hrane i pića po vlastitom ukusu iz cjelokupne ponude Mareda. Sve to uz 50% popusta, te uz mogućnost da svatko kupi čak 3 kupona za sebe ili još više kupona na poklon!


NAPOMENE

Ponuda se odnosi na izbor hrane i pića do vrijednosti od 100 kn ∙ Ponuda iskoristiva svakim danom za ručak do 18h ili ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom za večeru ∙ 1 osoba može iskoristiti 3 kupona za sebe ∙ Kuponi se mogu poklanjati ∙ Obavezna je telefonska najava na 099/ 4574-000 radi rezervacije stola ∙ Kupon iskoristiv na adresi: Florijana Andrašeca 14, Zagreb ∙ Rok iskoristivosti kupona do 30.04.2012. (Valentinovo isključeno) ∙ Ponuda je ograničena na 500 kupona

Načini plaćanja: kartično plaćanje, plaćanje uplatnicom, internet bankarstvo

VIŠE O TVRTKI

MAREDO GRILL

Restoran MAREDO nalazi se u prostoru bivšeg GAP-a, gdje posluje od 2008.godine. Koncipiran je kao restoran sa tradicionalnim jelima u moderno uređenom ambijentu koji je osmislio renomirani arhitekt Ante Vrban. Restoran vas poziva da probate vrhunski roštilj u centru gradu koji spravljaju certificirani kuhari iz inozemstva , te da uživate uz svirku najboljih tamburaša uživo. Uz roštilj na drveni ugljen svakodnevno u ponudi možete naći i gotova jela kao što su rižoto od kozica, salata od mozzarele i šampinjona, pljukanci sa biftekom, teleći grenadini, file orade na kremi od komorača, i još mnoga ukusna jela iz bogatog jelovnika. Restoran je smješten u neposrednoj blizini Ciboninog tornja, te je eminentno mjesto brojnih poslovnih ljudi tijekom tjedna, dok se vikendom mirni restoran pretvara u glavno mjesto za zabavu.

KONTAKT I LOKACIJA

MAREDO GRILL
Florijana Andrašeca 14, Zagreb
01/ 5555-553 099/ 4574-000
info@maredogrill.com
http://www.maredogrill.com

Trenutno aktivne ponude