Usluge šišanja za sve duljine kose

Platite samo 12 kn, umjesto 60 kn za šišanje u Frizerskom studiju CALISTA

533 prodanih
Ponuda je istekla.
Ovu ponudu je dogovorila i objavila tvrtka Fluctus d.o.o.
60.00kn 12.00kn

OPIS PONUDE

Zreli za šišanje? Promjenu frizure ili obično skraćivanje? Bez obzira na duljinu ili tip kose, dragi prijatelji, Povoljno.hr vam danas donosi ponudu koja će dovesti u red i najzahtjevniju kosu uz ogromnih 80% popusta! Samo 12 kuna za šišanje bez obzira na duljinu kose i one friško ošišane dovodi u napast da se prepuste vještim rukama osoblja frizerskog studija Calista. Najbolje od svega je što je rok iskoristivosti kupona za ovu uslugu tri mjeseca, a možete kupiti neograničen broj kupona, tako da se možete šišati i nekoliko puta, a oni kojima kosa raste malo brže se mogu šišati i preko nekoliko puta :) Šalu na stranu, znamo koliko lijepa i dotjerana kosa utječe na sveukupan dojam, a često je upravo kosa ono što ljudi primijete na nama, tako da je važno držati je dotjeranom i uredno ošišanom, bez ispucalih vrhova. Kako Povoljno.hr svojim frendovima bira samo najbolje i najpovoljnije želeći da nam budete lijepi, zgodni i u trendu, za vas smo odabrali upravo ovu uslugu i pri tom je naravno snizili do maksimuma, na samo 12 kuna. Ostavili smo prostora i da počastite nekog vama dragog sa ovom ponudom, tako da možete kupiti kupon i kao poklon, te iznenaditi nekoga kome bi dobro došlo šišanje :)


NAPOMENE

Ponuda se odnosi na uslugu šišanja za sve duljine kose (uz pripremu prije i sušenje nakon) • Rok iskoristivosti kupona je tri mjeseca od završetka ponude • Jedna osoba može kupiti neograničen broj kupona • Potrebna je telefonska najava dan ranije

Načini plaćanja:

VIŠE O TVRTKI

CALISTA STUDIO

Frizerski Studio CALISTA, nalazi se u Zagrebu na adresi Lastovska 2A, na 1. katu tržnog centra Savica gdje vam pored usluge šišanja iz naše današnje ponude nude kompletnu profesionalnu njegu kose, kao i njeno uljepšavanje. Pa tako u studiju CALISTA možete dobiti usluge: klasičnog, kreativnog te etažnog bojanja kose, bogatu paletu raznovrsnih pramenova, izradu svečanih frizura za sve prigode (vjenčanja, mauturalne zabave itd.), ugradnju ekstenzija s pletenicama, uslugu profesionalnih make-up vizažista, muška modna šišanja i bojanja i još brojne druge usluge. Sve to nudi vam se u moderno opremljenom prostoru od strane vrhunskih profesionalaca studija CALISTA.

KONTAKT I LOKACIJA

CALISTA STUDIO
Lastovska 2A , (tržni centar Savica)
01/ 5612 - 481
kontakt@calistastudio.hr
http://www.calistastudio.hr

Trenutno aktivne ponude