Samo 60 kuna po osobi za 2 sata bowlinga, XXL pizzu i 3 litre piva ili soka

Povedite društvo i uživajte u vrhunskoj zabavi svakim danom do 22 h u centru BOWLING 300 u blizini City Centra One

662 prodanih
Ponuda je istekla.
Ovu ponudu je dogovorila i objavila tvrtka Fluctus d.o.o.
486.00kn 298.00kn

OPIS PONUDE

Sportsko zabavna društvena igra – bowling, sve je popularniji i privlačniji oblik rekreacije i zabave za sve naše sugrađane. Razlog tomu je vrhunski opremljen i izrazito ugodan ambijent centra BOWLING 300 koji vam samo u današnjoj ponudi donosi paket za do 5 osoba i uključenih 2 sata bowlinga, „Žirafa“ pivo ili sok od 3 litre po izboru, XXL jumbo pizzu i potrebnih 5 pari cipela. Ponuda je iskoristiva svakim danom od 16-22h, što je idealan način da se opustite nakon cjelodnevnog posla ili učinite svoj vikend puno sadržajnijim i zanimljivijim.


NAPOMENE

Ponuda uključuje 2 sata bowlinga, žirafa pivo ili sok (3 lit.), XXL pizzu, te 5 pari cipela ∙ Ponuda se odnosi na maksimalno 5 osoba ∙ Ponuda iskoristiva svim danima u tjednu od 16-22h ∙ Nema ograničenja u broju kupona po osobi ∙ Kuponi se mogu spajati i poklanjati ∙ Obavezna najava za rezervaciju termina barem jedan dan unaprijed, na 01/ 3879-070 ili 099/ 3879-070, također između 16-22h ∙ Kupon iskoristiv na adresi: Savska Opatovina 36 (u blizini City Centra One) ∙ Rok iskoristivosti kupona do 15.03.2012.

Načini plaćanja: kartično plaćanje, plaćanje uplatnicom, internet bankarstvo

VIŠE O TVRTKI

BOWLING CROATIA

Postoji više vrsta kuglanja a nama su najpoznatije kuglanje na 9 čunjeva i bowling, koji je zapravo kuglanje na 10 čunjeva. U BOWLING 300 organiziraju se domjenci, poslovne prezentacije i sastanci, te teambuilding. Uz veliku ponudu svih vrsta hrane i pića u restoranu nude se i sportske aktivnosti u potpuno novom sportu u Hrvatskoj! Ako mislite da vas bowling ne zanima, možete se okušati u našem biljaru ili jednostavno pratiti neki sportski susret u Media-room-u. U nastojanju da bowling ponude svima, napravili su i dodatne preinake u našem centru, te izradili bowling rampe, kako bi omogućili osobama s invaliditetom sudjelovanje u ovom novom obliku sporta i zabave. Centar raspolaže sa 400 parkirnih mjesta u podzemnoj garaži. Također, u ponudi imaju odličnu hranu iz vlastite kuhinje, pizze, slastice, cocktaile, te bogat izbor domaćih i stranih pića. Veselimo se vašoj posjeti i mogućnosti koju smo uspjeli napraviti kako bismo vam omogućili sudjelovanje u ovom novom obliku sporta i zabave.

KONTAKT I LOKACIJA

BOWLING CROATIA
Savska Opatovina 36, Zagreb
098/ 9495-548, 01/ 3893-582
info@bowling.hr
http://www.bowling.hr

Trenutno aktivne ponude