Samo 59 kn za klasičnu masažu cijelog tijela u salonu HERA

Poklonite sat vremena relaksacije nekoj dragoj osobi ili sebi!

415 prodanih
Ponuda je istekla.
Ovu ponudu je dogovorila i objavila tvrtka Fluctus d.o.o.
160.00kn 59.00kn

OPIS PONUDE

Odaberite našu današnju ponudu i uživajte u masaži cijelog tijela uz veliki popust od 63%. Umjesto 160, platite samo 59 kuna, te napokon opustiti vaše tijelo u potpunosti! Nabacite na sebe ugodnu odjeću i poslije napornog dana zaputite se u studio HERA, gdje će vas njihov stručni tim svojim čarobnim rukama natjerati da zaboravite na sve brige. Nema ograničenja u broju kupona po korisniku pa si priuštite užitak i više puta!


NAPOMENE

Ponuda se odnosi na klasičnu masažu cijelog tijela u trajanju od 60 minuta ∙ Potrebna je telefonska rezervacija termina na 01/ 8891-099 ∙ Nema ograničenja u broju kupona po osobi ∙ Kuponi se mogu poklanjati ∙ Kupon je iskoristiv na adresi Nehruov trg 15 ∙ Rok iskoristivosti kupona je do 10.03.2012.

Načini plaćanja: kartično plaćanje, plaćanje uplatnicom, internet bankarstvo

VIŠE O TVRTKI

Kozmetički salon HERA mjesto je kojem možete pristupiti sa punim povjerenjem i uvjeriti se u njihovu kvalitetu, kao i ljubazan pristup prema klijentima, kojima pruža najkvalitetnije usluge poput: masaže, depilacije, pedikure, manikure i geliranja noktiju na adresi Nehruov trg 15. Salon krasi moderno opremljen ambijent, uređen s ciljem kako bi se njihovi klijenti mogli što bolje opustiti i uživati u profesionalnim rukama stručno osposobljenog osoblja. Salon HERA također jamči diskreciju svojim klijentima i sve njihove usluge će biti kvalitetno pružene, zato se bezbrižno opustite u vrhunskim tretmanima i ostavite na trenutak brige iza sebe.

KONTAKT I LOKACIJA

Kozmetički salon HERA
Nehruov trg 15, Zagreb
095/ 847-3522
hera1506@gmail.com

Trenutno aktivne ponude