Meksički restoran CARAMBA donosi vam novu super ponudu

Platite samo 50 kn za voucher vrijedan 100 kn i sami odaberite kojim ćete se meksičkim specijalitetima ovaj put počastiti!

844 prodanih
Ponuda je istekla.
Ovu ponudu je dogovorila i objavila tvrtka Fluctus d.o.o.
100.00kn 50.00kn

OPIS PONUDE

Tko čeka, taj i dočeka… a znamo da vi, dragi naši korisnici, već neko vrijeme željno očekujete novu ponudu našeg provjerenog partnera sa najfinijim meksičkim specijalitetima, restorana CARAMBA! Danas vam nudimo voucher vrijedan 100 kuna koji ćete platiti samo 50 kuna i sami odabrati klopu i deserte iz jelovnika restorana! U vrijednost kupona uključen je i couvert za jednu osobu, a svatko može kupiti onoliko kupona koliko želi jer je ponuda neograničena! Želimo vam dobar tek!


NAPOMENE

Ponuda se odnosi na izbor hrane(i deserta) iz ponude restorana Caramba • U ponudu nije uključeno piće ∙ Kupon uključuje konzumaciju u vrijednosti do 90 kuna + 10 kuna za jedan couvert ∙ U jednom dolasku smije se koristiti maksimalno onoliko kupona koliko je osoba za stolom ∙ Ponuda se odnosi na konzumaciju u restoranu – dostava se ne vrši ∙ Obavezna je telefonska najava i rezervacija stola na 01/ 4820-555 • Može se kupiti neograničeno kupona po osobi, te se kuponi mogu poklanjati • Kupon se može iskoristiti svaki dan od 13-22h (nedjelja neradna) • Kupon se može iskoristiti na adresi: Savska cesta 30 ∙ Razlika u iznosu računa se nadoplaćuje u gotovini • Rok iskoristivosti kupona do 30.04.2012.

Načini plaćanja: kartično plaćanje, plaćanje uplatnicom, internet bankarstvo

VIŠE O TVRTKI

Dijagram nekretnine d.o.o.

Restoran CARAMBA meksički je restoran u srcu Zagreba, na Savskoj cesti 30. Ugodan ambijent, ljubazno osoblje i izvrsni specijaliteti meksičke kuhinje nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Dođite i uvjerite se sami! Pored svakodnevne ponude, restoran također organizira domjenke, maturalne večeri, promocije, rođendane i druge svečane prigode. Tu je i mogućnost cateringa u Vašem prostoru. Iznenadite svoje prijatelje ili poslovne partnere najukusnijim meksičkim specijalitetima.

KONTAKT I LOKACIJA

Dijagram nekretnine d.o.o.
Savska cesta 30, Zagreb
01/ 4820-555
info@blackrock.hr
http://www.blackrock.hr

Trenutno aktivne ponude