Isprobajte ukusne delicije iz bogate ponude jelovnika Piterije TOMISLAV

Počastite sebe i društvo pitama, gotovim jelima, pizzama ili roštiljem u vrijednosti od 100 kn, za samo 50 kn, iskoristivo u više navrata, na dvije lokacije u Zagrebu

412 prodanih
Ponuda je istekla.
Ovu ponudu je dogovorila i objavila tvrtka Fluctus d.o.o.
100.00kn 50.00kn

OPIS PONUDE

U zadnje vrijeme sigurno sve češće čujete bosansku izreku: ''Skuplja pita od tepsije''. Garantiramo vam da to nikada nećete čuti na povoljno.hr, dok nam god vjerujete i poklanjate svoju vjernost, mi ćemo se uvijek boriti da pita nikada ne bude skuplja od pleha :) U čast tome, danas smo vam pripremili jednu ukusnu ponudu koju nikako nećete moći odbiti! Pite su oduvijek bile jela u kojima uživaju svi gurmani, pa i oni koji malo više paze na svoju liniju, neki više vole slatke pite, neki slane, al jedno je sigurno: nismo još čuli da netko ne voli burek, osim ako nije vegetarijanac! Neki se ljudi veoma raduju putovanjima u druge zemlje, posebice zbog njihove tradicionalne kuhinje i specifičnih jela. Ne morate nikuda otputovati jer povoljno.hr vam donosi djelić tradicionalnih jela hrvatske i bosanske kuhinje, pa i više, u današnjoj najpovoljnijoj ponudi! Nitko ne može reći da ne voli pitu, iz jednostavnog razloga što ih ima toliko puno vrsta: pita od krumpira, pita od sira, bučnica, maslenica, burek i tako u nedogled, pa svatko sebi nađe svoju omiljenu pitu. Da ne spominjemo slatke pite i štrukle! O pitama svi, uglavnom sve znaju i u njima uživaju zato povoljno.hr opet misli na svoje vjerne prijatelje i prijateljice, te ih ovaj put vodi u čarobne tradicionalne bosanske i hrvatske kuhinje, uz nebrojene specijalitete i vrhunsku kvalitetu! Odavno nismo vidjeli bogatiji menu od menua pitarnice Tomislav! Gotovo je nemoguće naći jelo koje vam se ne sviđa i u sekundi poželite naručiti od svega po malo! Bilo da ste ljubitelj pizza, ili pak volite teletinu ispod sača, a pogotovo ako ne možete odoliti tradicionalnim jelima i pitama, ili pak želite ostati pri klasičnoj hrani kao što su odresci, juhe i salate. Ovaj menu je zaista napravljen za svačiji ukus i vjerujemo da ćete se zasigurno oduševiti, prije svega vrhunskom kvalitetom hrane te dobrom uslugom. U današnjoj ponudi prije svega mislimo na sve supruge, i one koje svoje vrijeme često provode uz štednjak, nastojeći svojim najdražima pripremiti omiljene recepte, kao na i one koji jednostavno ne vole kuhati, a istini na volju, uz današnju ponudu, kuhanje ručka bi bilo, kao što rekosmo, skuplja pita nego tepsija. U piteriji Tomislav, izbor hrane iz jelovnika u vrijednosti 100, platite samo 50 kuna, dakle jedite s guštom za 50% manju cijenu, i nikako ne zaboravite povesti društvo, jer dobra hrana i veselo društvo znače sigurnu zabavu! Dobar tek!


NAPOMENE

Mogućnost plaćanja Internet bankarstvom, općom uplatnicom i kreditnim karticama ∙ Ponuda se odnosi na izbor hrane iz jelovnika u vrijednosti do 100 kn ∙ Piće nije uključeno u cijenu ∙ Obavezna rezervacija stola na telefon 01 3640 500 ∙ Kupon je iskoristiv u više navrata ∙ Kupon je iskoristiv na dvije lokacije: Selska cesta 161 i Ulica Grada Vukovara 271 ∙ Jedna osoba može kupiti neograničen broj kupona za sebe i kao poklon drugima ∙ Maksimalni broj prodanih kupona 1000 ∙ Rok iskoristivosti ponude je do 31.07.2011.

Načini plaćanja:

VIŠE O TVRTKI

Piterija TOMISLAV

Piterija je zamišljena kao živi spomenik piti koja je othranila generacije Hrvata na svim hrvatskim povijesnim prostorima u zadnjih 15 stoljeća. U prvoj hrvatskoj kuharici tiskanoj početkom 19. stoljeća pita je spomenuta kao domaće jelo koje se spravlja u različitim krajevima Hrvatske i Bosne i Hercegovine pod različitim nazivima i na raznovrsne načine. Tako su primjerice recepti za spravljanje PITE, LOPARE, PERE ili TENKE GIBANICE napisani na čak tri stranice, a radi se zapravo o dosta sličnom jelu. Izrađuje se od tijesta ručno razvučenog i nadjevenog sa raznim povćem u kombinaciji sa svježim sirom te mesom - pretežno svinjskim. Piterija „TOMISLAV“ je zamišljena kao suvremeni restoran brze i zdrave hrane. Jamstvo da će u tome uspjeti nalazi se u činjenici da je uspješno objedinjena bogata kulinarska tradicija naših predaka, prvenstveno sa pitama, izljevačama i žgancima, onako kako su to naše bake pripremale u različitim hrvatskim krajevima.Osim okusa bogate starine, „TOMISLAV“ svojim gostima nudi zdravu hranu za koju se od davnina znalo da je blagodarna po organizam. Nije se jelo samo zato da se jede, nego se jelo i da bude zdravlja. Stoga su se i odlučili oživjeti zaboravljene recepte domaće hrane, ono "kaj su jeli naši stari".

KONTAKT I LOKACIJA

Piterija TOMISLAV
Selska cesta 161 Ulica Grada Vukovara 271
01 3640-500
info@piterija.hr
http://www.piterija.hr

Trenutno aktivne ponude