Adrenalinska avantura i 3 sata žestoke paintball akcije na terenima Paintball kluba FLEKA

Zaigrajte nezboravan paintball sa full opremom i 150 kuglica na tri tematska poligona na 12.000 m2, samo 15 minuta od Zagreba!

416 prodanih
Ponuda je istekla.
Ovu ponudu je dogovorila i objavila tvrtka Fluctus d.o.o.
120.00kn 59.00kn

OPIS PONUDE

Krenuli ste na vikend sa frendovima u prirodu, ali niste ni slutili što vas čeka. Provirujete iza sigurnosti vašeg zaklona, ubrzano dišete i srce vam luđački lupa. Obuzima vas osjećaj straha jer ne vidite protivnika, a odjednom ga ugledate krajičkom oka kroz svoj nišan - adrenalin je na vrhuncu… To je trenutak kada ćete stisnuti okidač i eliminirati neprijatelja – kuglicom boje obilježit ćete frenda, kolegu, ili možda šefa! :) Zadovoljstvo pobjede i piće na njegov račun su vaši. I ove godine, paintball klub FLEKA vam omogućuje vrhunsku adrenalinsku zabavu na 3 vrhunska tematska šumska terena nadomak Zagreba. Ukradite protivničku zastavicu ili osvojite protivničku tvrđavu, eliminirajte uljeza – pobjedite li ili izgubite, zabava vam je u svakom slučaju osigurana! Odmorite osjetila i oslobodite timski duh u svježini šume Mali grm kod Brezovice, 10 minuta vožnje od Arene Zagreb. Isprobajte ovaj dinamičan ekstremni sport uz najnoviju opremu vrhunske kvalitete; maske, zaštitna odjela, markere („puške“), te iskusne instruktore, sudionike brojnih međunarodnih i domaćih turnira, koji će vas educirati o sigurnosti i načinima igre, ali se i pobrinuti da igra do zadnje minute bude napeta i korektna. Na terenu imate osiguran parking i zidani roštilj koji vam je na raspolaganju ako želite okrijepu nakon bitke ili za razne proslave.


NAPOMENE

Ponuda se odnosi na 3 sata paintballa sa svom potrebnom opremom i 150 kuglica ∙ Potrebna je najava putem telefona na 095/ 8497-356 i 091/ 5050-839 radi dogovora oko termina ∙ Za jedan termin se formiraju grupe od minimalno 8 i maksimalno 22 osobe ∙ 1 osoba može kupiti neograničen broj kupona ∙ Kuponi se mogu poklanjati ∙ Na termin je potrebno doći barem pola sata ranije radi priprema i upoznavanja sa tematikom ∙ Dodatnih 100 kuglica naplaćuje se po 35kn ∙ Kupon iskoristiv na adresi: Strmečka cesta 162 (Odranski Strmec – šuma Mali grm) ∙ Termin je potrebno rezervirati najmanje 7 dana unaprijed ∙ Besplatno fotografiranje vaše paintball avanture ∙ Rok iskoristivosti kupona do 01.11.2012., a termin je potrebno rezervirati najkasnije do 01.10.2012. ∙ Ponuda je ograničena na 1400 kupona ∙ Lokaciju terena provjerite OVDJE

Načini plaćanja: kartično plaćanje, plaćanje uplatnicom, internet bankarstvo

VIŠE O TVRTKI

Paintball klub FLEKA

Paintball klub FLEKA svojim klijentima pruža mogućnost vrhunske adrenalinske zabave na šumskom terenu, tek petnaestak minuta od Novog Zagreba, u Odranskom Strmcu kraj Brezovice. Na ukupnoj površini 10.000 m2 možete sami odabrati vrstu paintball zabave. Klub vam nudi i najmoderniju opremu za vašu omiljenu zabavu; od zaštitne opreme do markera i kuglica. Svi proizvodi su od vrhunskih i provjerenih, modernih proizvođača opreme, a oprema se redovito kontrolira. Sam teren je tematski podijeljen na 3 polja, ovisno o vrsti igre za koju se odlučite, te ne sumnjamo da ćete se dobro zabaviti. Do terena vozi i autobus ZET-a linije 159 koji kreće sa Savskog mosta. Više informacija o Paintball klubu Fleka i aktivnostima kluba saznajte na WEB stranici partnera ili pogledajte kako su se prošle godine zabavljale mnoge ekipe na Facebook fan stranici.

KONTAKT I LOKACIJA

Paintball klub FLEKA
Strmečka cesta 162, Odranski Strmec
095/ 8497-356, 091/ 5050-839
paintball.fleka@gmail.com
http://www.paintball-fleka.hr

Trenutno aktivne ponude