3 sata Paintballa u Paintball klubu FLEKA

Umjesto 100 kn, platite samo 49 kn za svu potrebnu opremu i 100 kuglica, te iskusite nezaboravnu akciju u šumi površine 10000 m2, samo 15 min. od Novog Zagreba

502 prodanih
Ponuda je istekla.
Ovu ponudu je dogovorila i objavila tvrtka Fluctus d.o.o.
100.00kn 49.00kn

OPIS PONUDE

Kako biste nam opisali svoj idealan, aktivni odmor u društvu prijatelja? Aktivan u smislu da svi budete uključeni, da ste pri tome na čistom zraku i naravno da se svi ludo zabavljate, a da vam s druge strane ne uključuje obaveze putovanja, noćenja itd. Upravo sve navedeno vam nudimo u našoj današnjoj ponudi: odmor, akciju i ludu zabavu, sve to na samo 15 minuta od Novog Zagreba, na terenu paintball kluba „FLEKA“. Paintball je uistinu idealan način da provedete vrijeme sa svojim prijateljima. Dinamičan je, prepun akcije, zabavan i pruža bezbroj mogućnosti, sve ovisno o vašim željama. Teren je dovoljno velik čak i za najzahtjevnije tematske paintball igre. Sami odlučite hoće li to biti: „osvoji zastavu“, „izdajnik“, „napad i obrana“ „zombi“ ili neka druga od tematskih igara. Na 10.000 kvadratnih metara šume imate priliku zaigrati doslovno sve što vam mašta poželi i sve to u trajanju od 3 sata pune akcije. U sklopu ponude ćete dobiti svu potrebnu zaštitnu opremu, koja uključuje: zaštitni kombinezon, masku, rukavice i naravno, ono najbitnije markere i kuglice sa bojom koje će biti vaše oružje. Kada vam uz sve to kažemo kako ćete proći povoljno, još ćete teže odoljeti ovoj super ponudi. Povoljno.hr se pobrinuo da je dobijete uz 51% popusta, odnosno da ova 3 sata vesele akcije platite 49, umjesto 100 kuna, kolika je stvarna cijena ponude. Što na kraju reći osim: „AKCIJA“ :)


NAPOMENE

Ponuda se odnosi na 3 sata paintballa sa opremom i 100 kuglica ∙ Potrebna je najava putem telefona 095 5996009 ili 095 5992520 ili e-maila: paintball.fleka@gmail.com, radi dogovora oko termina ∙ Grupe se formiraju na način da je potrebno minimalno 8 ljudi za jedan termin, dok je maksimalna brojka 18 osoba ∙ Jedna osoba može kupiti neograničen broj kupona ∙ Kuponi se mogu poklanjati ∙ Rok važenja kupona je do 22.06.2011. ∙ Dodatnih 100 kuglica naplaćuje se 35kn

Načini plaćanja:

VIŠE O TVRTKI

Paintball klub FLEKA

Paintball klub „FLEKA“ svojim klijentima pruža mogućnost vrhunske adrenalinske zabave na šumskom terenu, tek 15-ak minuta od Novog Zagreba – u Odranskom Strmcu kraj Brezovice. Radi se, naime o šumskom terenu, ukupne površine 10 000 m2, na kojima možete sami odabrati vrstu paintball zabave. U našoj današnjoj ponudi vam nudimo 3 sata paintballa, a za sve one koji žele više informacija o dodatnim ponudama kluba, preporučujemo web stranicu kluba „FLEKA“ , gdje će te vidjeti i dodatne ponude našeg današnjeg partnera.
Klub „FLEKA“, vam nudi i najmoderniju opremu za vašu omiljenu zabavu. Sve, od zaštitne opreme do markera i kuglica su proizvodi vrhunskih i provjerenih, modernih proizvođača opreme, a oprema se redovito kontrolira. Sam teren je tematski podijeljen na 3 polja, ovisno o vrsti igre za koju se odlučite, te ne sumnjamo da ćete se dobro zabaviti. Velika prednost je i to što se teren nalazi na 300 metara od autobusnog stajališta ZET-ove linije 159, čime je teren pristupačan svima koji se služe javnim prijevozom.
 

KONTAKT I LOKACIJA

Paintball klub FLEKA
Strmečka cesta 162, Odranski Strmec
095/ 8497-356, 091/ 5050-839
paintball.fleka@gmail.com
http://www.paintball-fleka.hr

Trenutno aktivne ponude