Kako radimo

Neodoljive, neponovljive i iznimno popularne ponude sa popustima od 50% do 90%, predobre da bi se propustile, čekaju Vas na Ponudi Dana!

Da, zato je tu Ponuda Dana, kako bi Vam omogućila da uživate gotovo besplatno!

Svaki dan nudimo Vam atraktivan proizvod ili uslugu po vrlo privlačnoj cijeni. Ponude traju jedan dan, točnije 24 sata, izuzev vikenda kad imate cijelu subotu i nedjelju za kupnju potvrde.

Kako biste kupili ponuženi proizvod ili uslugu, tj. kako bi ponuda bila realizirana, potreban je dovoljan broj ljudi koji su kupili potvrdu i tada plaćate proizvod ili uslugu za koju ste zainteresirani, a kupon Vam stiže na mail. U suprotnom (što isto sumnjamo), Vaše je sudjelovanje potpuno besplatno, a Vaše financije netaknute.

Na Vama je samo da odaberete svoju ponudu dana i uživate... A kako je sve ljepše u društvu, ne zaboravite reći prijateljima za ovu fenomenalnu priliku! Razveselite ih svojim otkrićem, podijelite s njima ovu škrinju s blagom, a mi ćemo se pobrinuti da u njoj uvijek budu najsjajniji zlatnici...

Plaćanje na Ponudi Dana vrši se kreditnim karticama, Internet bankarstvom ili općom uplatnicom. Prihvaćamo sljedeće kartice:

American Express MasterCard Visa Diners

Vrlo jednostavno!
Vi imate ponudu, mi žemo vam s njom napraviti izvrstan posao!
A ne tražimo ni kunu!
To jest, ne od vas – uzimamo dio svakog prodanog kolača, tj. potvrde.
Ako vi dobivate i mi dobivamo. Ima li bolje garancije da se uistinu trudimo da dobijete?

Kad je ponuda dogovorena, Vaš je posao gotov!

Mi ćemo vam pripremiti promociju ponude među desecima tisuća korisnika. Oni gledaju ponudu vaše tvrtke u opuštenoj atmosferi i kupuju kroz par jednostavnih koraka. Ponuda Dana koristi moć grupne kupovine za stvaranje velikog broja novih kupaca u jednom danu. Ponuda se aktivira jedino ukoliko se prikupi minimalni broj kupaca. Naši se korisnici služe svim poznatim modernim sredstvima komuniciranja i osobnim kontaktima kako bi prikupili što veću grupu za prolaz ponude. Rezultat toga je izloženost vaše ponude velikom broju ljudi. Nakon završetka ponude, na e-mail vam stiže Ponuda Dana spisak sa izvještajem o prodanim potvrdama i popisom kupaca.