ZUMBA – mjesečna članarina za rekreaciju uz vodstvo instruktora Plesnog centra FREDI

Samo 99 kuna za članarinu na jednoj od 3 ponuđene lokacije; Iblerov trg, Sveta Nedelja ili Velika Gorica!

7 prodanih
Ponuda je istekla.
Ovu ponudu je dogovorila i objavila tvrtka Fluctus d.o.o.
200.00kn 99.00kn

OPIS PONUDE

Zumbajte mjesec dana uz profesionalnu poduku i vodstvo instruktora plesnog centra FREDI. Riječ je o najstarijem i najpoznatijem plesnom centru u nas, te samim time iskustvo i stručnost su neupitni! Mjesečna članarina vrijedna 200 kuna sada može biti vaša po promotivnoj cijeni od samo 99 kuna, a sami odabirete koja vam od tri ponuđene lokacije najbolje odgovara.


NAPOMENE

Ponuda se odnosi na članarinu za program Zumbe u trajanju od mjesec dana na 3 lokacije: Iblerov trg 8, Hoto Centar (Sv.Nedelja) ili Srednjoškolski centar, Velika Gorica ∙ Obavezna je telefonska najava partneru na 098/ 236-896 po primitku kupona radi formiranja grupa i dogovora oko termina ∙ Ponuda uključuje 8 sati treninga, intenzitetom po izboru ∙ Rok iskoristivosti kupona do 27.01.2013.

Načini plaćanja: kartično plaćanje, plaćanje uplatnicom, internet bankarstvo

VIŠE O TVRTKI

PLESNI CENTAR FREDI

Plesna škola FREDI jedna je od najpoznatijih plesnih škola u Hrvatskoj s programom učenja standardnih, društvenih i latinsko-američkih plesova. Uz stručne voditelje u opuštenoj atmosferi kroz satove zabave i druženja na početnom tečaju naučite osnovne korake s najjednostavnijim plesnim figurama, a na višim stupnjevima usavršite stečeno plesno znanje obogaćeno s većim brojem figura, poboljšajte estetski dojam, stecite samostalnost i sigurnost u nastupu na plesnom podiju. U školi vam pružaju mogućnost da uklopite ples u svoj dnevni raspored. Izaberite između nekoliko ponuđenih lokacija, dana u tjednu, ranijih ili kasnijih termina. Na raspolaganju su i individualne poduke s programom po vlastitom izboru, kao i plesni tečajevi za djecu od 7 do 12 godina starosti. Svi zainteresirani mogu se upisati pojedinačno ili u paru.

KONTAKT I LOKACIJA

PLESNI CENTAR FREDI
Gajeva 1/6 (sjedište)
098/ 236-896
zples@vodatel.net
http://www.fredi-dance.hr

Trenutno aktivne ponude