Voucher za 10 školskih sati individualne poduke nizozemskog ili njemačkog jezika

Voucher vrijedan 850 kn platite samo 85 kn, a razliku do redovne cijene poduke platite u EdukaCentru!

1 prodanih
Ponuda je istekla.
Ovu ponudu je dogovorila i objavila tvrtka Fluctus d.o.o.
850.00kn 85.00kn

OPIS PONUDE

EdukaCentar vam u današnjoj ponudi donosi blok od 10 školskih sati individualne poduke njemačkog ili nizozemskog jezika, po vašem izboru. Redovna cijena tečaja iznosi 1650,66 kn a mi vam nudimo voucher vrijedan 850 kn za samo 85kn, dok ostatak iznosa svaki kupac uplaćuje direktno u školi (preostalih 800 kn).

 

Profesori su stalni suradnici EdukaCentra sa iskustvom rada u grupnoj i individualnoj nastavi. EdukaCentar sve jezične tečajeve formira sukladno europskoj jezičnoj mapi (CEF), te će svaki korisnik na samom početku putem tablice za samoprocjenu orjentacijski pozicionirati svoju razinu trenutnog poznavanja jezika kako bi se mogli pripremiti na vrijeme individualizirani materijali prilagođeni svakome korisniku i njegovim jezičnim mogućnostima i potrebama. Sukladno navedenom, poduku mogu pohađati i početnici i ostali korisnici neovisno o stupnju poznavanja odabranog jezika.

 

Individualna poduka je terminski prilagođena korisnikovim mogućnostima, za razlike od fiksnih termina unutar grupne nastave. Putem individualne poduke moguće je kroz 50% satnice prijeći cijelu jezičnu razinu u odnosu na grupnu nastavu. Polaznik je u određenoj mjeri i dogovoru s predavačem u prilici biti sukreatorom nastavnog sadržaja u smislu da ga prilagodi svojim specifičnim potrebama. Dođite i provjerite zašto nije svejedno gdje ćete naučiti strani jezik!


NAPOMENE

  • Ponuda uključuje: voucher u vrijednosti 850 kn za 10 školskih sati individualne poduke nizozemskog ili njemačkog jezika.
  • Redovna cijena za 10 školskih sati individualnog tečaja je 1.650,66 kn, a razliku od 800 kn kupac kupona nadoplaćuje u školi u gotovini.
  • Obavezna je najava zbog dogovora termina, a termini se mogu koristiti između 09:00 i 17:00 sati, te po dogovoru i vikendom.
  • Profesori su stalni suradnici EdukaCentra sa iskustvom rada u grupnoj i individualnoj nastavi.
  • Obavezna najava po primitku kupona sa imenom i prezimenom, te serijskim brojem kupona na 01/ 4645-230 ili mailom na zagreb@edukacentar zbog svih dogovora.
  • EdukaCentar sve jezične tečajeve formira sukladno europskoj jezičnoj mapi te će svaki korisnik na samom početku putem tablice za samoprocjenu orjentacijski pozicionirati svoju razinu trenutnog poznavanja jezika kako bi se mogli pripremiti na vrijeme individualizirani materijali prilagođeni svakome korisniku i njegovim jezičnim mogućnostima i potrebama.
  • 1 osoba može koristiti 1 kupon za sebe, a kuponi se mogu poklanjati (samo 1 za istu osobu).
  • Rok iskoristivosti kupona do 15.07.2013.
     

Načini plaćanja: kartično plaćanje, plaćanje uplatnicom, internet bankarstvo

VIŠE O TVRTKI

EdukaCentar

EdukaCentar je suvremena edukacijska ustanova koja djeluje od 2006. godine na području Splita i Zagreba. Ponosni su što su vrlo brzo prepoznati kao vrhunski edukacijski partner od strane većine javnih i privrednih subjekata, kao i značajnog dijela građanstva. U okviru centra djeluje škola stranih jezika, informatička škola, specijalizirani seminari za potporu osobnog razvoja i programi obrazovanja sa upisom u radnu knjižicu. Glavni cilj partnera je cjelokupnom ponudom i kvalitetom biti uvijek ispred drugih. Unaprijed uviđajući trendove i smjerove tržišta omogućuju svojim polaznicima uvijek aktualnu i tržišno aplikativnu edukaciju. EdukaCentar okuplja vodeće stručnjake u regiji kako bi polaznicima pripremili i pružili vrhunsku edukacijsku ponudu. Tehnološka opremljenost učionica je usklađena sa potrebama programa iz ponude. U ugodnom radnom okruženju primjenjuju suvremene pedagoške metode učenja. Cilj je postići visoku razinu interaktivnosti u odnosima između polaznika i predavača te maksimizirati zadovoljstvo polaznika stečenim znanjima.

KONTAKT I LOKACIJA

EdukaCentar
Petra Preradovića 39, Zagreb
01/ 4645-230, 095/ 4645-230
zagreb@edukacentar.hr
http://www.edukacentar.hr

Trenutno aktivne ponude