Uz studio PRINT SHOP izradite vlastitu originalnu fotografiju na Canvas platnu

Samo 139 kuna za fotografiju na platnu dimenzija 40x50cm koja može biti idealan poklon ili njome ukrasite vlastiti interijer!

8 prodanih
Ponuda je istekla.
Ovu ponudu je dogovorila i objavila tvrtka Fluctus d.o.o.
287.50kn 139.00kn

OPIS PONUDE

Pronašli smo novi način kako da razveselite najdraže osobe ili da priuštite sebi nešto lijepo i originalno. Studio za digitalni tisak PRINT SHOP donosi vam tisak fotografije na okvir sa platnom, dimenzija 40x50cm (okomito ili vodoravno), na standardnim okvirima debljine letvica 38x18mm. Fotografiju koja vam je posebno prirasla srcu pošaljite našem partneru na mail, a oni će već za tjedan dana pripremiti sliku kojom možete ukrasiti prostor koji želite. Vrijednost ovog proizvoda je 287,5 kn, no svim korisnicima Povoljno.hr danas je isti dostupan za samo 139 kn!


NAPOMENE

Ponuda uključuje tisak jedne fotografije na okvir s platnom, dimenzije 40x50cm (okomito/vodoravno) ∙ Tisak na standardnim okvirima (letvice debljine 38x18mm) ∙ Fotografije se šalju mailom na prodaja@print-shop.hr, radi pripreme ∙ Potrebna je prethodna najava mailom ili na telefon 01/ 2450-161 ∙ Mogućnost osobnog preuzimanja u Ivanićgradskoj 64 ili dostavom na kućnu adresu ∙ Dostava nije uključena u cijenu i iznosi cca. 30 kuna ∙ Rok izrade je 7 dana ∙ Jedna osoba na svoje ime može koristiti 10 kupona ∙ Kuponi se mogu poklanjati ∙ Priprema fotografije mora biti u formatu 41x51cm (zbog rubova) i svaka će se dostavljena fotografija prilagoditi formatu finalnog proizvoda ∙ Radno vrijeme partnera: PON-PET 8-17h ∙ Rok iskoristivosti kupona do 15.02.2013. ∙ Ponuda je ograničena na 200 kupona

Načini plaćanja: kartično plaćanje, plaćanje uplatnicom, internet bankarstvo

VIŠE O TVRTKI

PRINT SHOP

PRINT SHOP nudi uslugu digitalnog tiska malih i velikih formata. Osnovni princip njihovog radu su korektan i fleksibilan odnos s naručiteljima, vrhunska kvaliteta usluge i pridržavanje dogovorenih rokova. Da bi mogli ostvariti postavljene ciljeve koriste novu i kvalitetnu opremu. Svi pisači su kalibrirani, te se koristi vrhunski potrošni materijal što jamči vjernu reprodukciju boja, odličnu otpornost na grebanje i UV postojanost.

KONTAKT I LOKACIJA

PRINT SHOP
Ivanićgradska 64
01/ 2450-161
prodaja@print-shop.hr
http://www.print-shop.hr

Trenutno aktivne ponude