Trodnevni aranžman za dvoje u prekrasnom Rovinju uz boravak u hotelu VILA LILI

Samo 592 kune za 2 noćenja s doručkom za 2 osobe, te korištenje saune u hotelu! Ponuda plativa AMEX-om na rate

8 prodanih
Ponuda je istekla.
Ovu ponudu je dogovorila i objavila tvrtka Fluctus d.o.o.
1184.00kn 592.00kn

OPIS PONUDE

Ponovno vas vodimo u čaroban Rovinj, po svim kriterijima vodeće turističko odredište u Istri, a po mnogima i na cijelom Jadranu! Za vas smo pripremili posebnu ponudu sa hotelom VILA LILI te vam omogućili da 2 noćenja s doručkom za 2 osobe platite samo 592, umjesto redovnih 1.184 kune! Uz to hotel vam nudi i korištenje ugodne saune, ali i poziva da koristite sve dodatne sadržaje hotela i okolice kako bi vaš boravak bio što ugodniji!


NAPOMENE

Ponuda uključuje 2 noćenja s buffet doručkom za 2 osobe u Hotelu Vila Lili u Rovinju i 1 korištenje saune ∙ 1 kupon vrijedi za dvije osobe ∙ Nema ograničenja u broju kupona po osobi ∙ Kuponi se mogu spajati i poklanjati ∙ Nakon primitka kupona obavezno potvrditi termin putem telefona ili maila s imenom i prezimenom, te serijskom brojem kupona na 052/ 840-940 ili vila-lili@pu.t-com.hr ∙ Rezervacija termina ovisi o smještajnoj raspoloživosti hotela ∙ Kupon se smatra iskorištenim ukoliko rezervirani termin nije otkazan minimalno 3 dana unaprijed ∙ Boravišna pristojba se naplaćuje na licu mjesta (5,50 kn po osobi/danu) ∙ Djeca do 3 godine GRATIS, a djeca do 12 godina uz 50% popusta na akcijsku cijenu ∙ Kućni ljubimci su dozvoljeni – cijena je 52 kune dnevno, uz prethodnu najavu partneru ∙ Ostale doplate možete pogledati u cjeniku partnera ∙ Rok iskoristivosti kupona do 01.12.2012. (isključeni datumi 25.10.-28.10.) ∙ Osiguranje od ozljeda, bolesti, smrti i gubitka prtljage tijekom putovanja i boravka možete ugovoriti OVDJE

Načini plaćanja: kartično plaćanje, plaćanje uplatnicom, internet bankarstvo

VIŠE O TVRTKI

HOTEL VILA LILI

Hotel VILA LILI smjestio se u centru Rovinja u blizini mora, te raspolaže sa 17 hotelskih soba i 3 apartmana koji su opremljeni svim modernim sadržajima. U sklopu hotela nalazi se bar koji je otvoren non-stop, sauna, TV salon, knjižnica i ostali dodatni sadržaji. Ispred hotela nalazi se predivna terasa na kojoj ćete provesti relaksirajuće trenutke. Lift i sauna kao i „čudesna lampa“ čekaju da vas oslobode umora od putovanja. Sve su sobe različite, uređene suvremeno, klimatizirane, s internetskom vezom i sefom. Dnevni bar radi cijeli dan za vas, a istarska vina će vas sigurno oduševiti. Ne sumnjamo kako će vas upravo Rovinj oduševiti najviše jer je to grad romantike i posebnog šarma, te se svi rado njemu vraćaju.

KONTAKT I LOKACIJA

HOTEL VILA LILI
Andrije Mohorovičića 16, Rovinj
052/ 840-940
vila-lili@pu.t-com.hr
http://www.hotel-vilalili.hr

Trenutno aktivne ponude