Trodnevni aranžman za dvoje u hotelu JASMIN i dodatni popusti u Termama Olimia

Bogata wellness ponuda, te 2 noćenja s doručkom za 2 osobe za samo 599kn, umjesto 1.200 kn! Amex i Diners na rate

1 prodanih
Ponuda je istekla.
Ovu ponudu je dogovorila i objavila tvrtka Fluctus d.o.o.
1200.00kn 599.00kn

OPIS PONUDE

U susjednoj nam Sloveniji, skoro na samoj granici sa Hrvatskom, smjestilo se mjesto Podčetrtek i naš današnji partner, manji obiteljski hotel JASMIN koji vam nudi odličnu ponudu i savršen odmor za dvije osobe. U ugodnom ambijentu i uz sve sadržaje hotela, svi posjetitelji mogu uživati i u ostalim aktivnostima i zanimljivostima koje se nude u okolici. Tu prije svega mislimo na fenomenalnu ponudu Wellness centra Termalija u Termama Olimia, koje su nalaze u neposrednoj blizini hotela. Legenda kaže da su izvori vode u termama još prije četiri stoljeća privlačili posjetitelje, a od prvog drvenog bazena do danas Terme Olimia potpuno su promijenile izgled, ali je njihova voda ostala onakva kakva je bila, sa svim svojim blagotvornim karakteristikama. Kupanje u ugodno toploj vodi bazena dobro utječe na svakoga, a uz bogatu vodu i zrak je bogatiji pa ga ćete ga opuštenije osjećati i disati punim plućima! Danas vam donosimo 2 noćenja s doručkom za 2 osobe uz dodatne pogodnosti u Termama Olimia: 15% popusta na cjelodnevnu kartu za Wellness centar Termalija (udaljen 10 minuta pješice), uz čiju kupnju ostvarujete i 50% popusta za korištenje sauna, te voucher sa popustom za masaže.


NAPOMENE

Ponuda se odnosi na 2 noćenja s doručkom za 2 osobe u hotelu Jasmin ∙ Svi korisnici kupona ostvaruju pravo na dodatne popuste u Termama Olimia: 15% popusta na cjelodnevnu kartu za Wellness centar Termalija + 50% popusta za korištenje saune + voucher sa popustom za masažu ∙ Preporučljivo je prije kupovine kupona napraviti provjeru termina i predrezervaciju, te nakon primitka kupona potvrditi rezervaciju putem maila na info@jasmin.si ∙ Kupon se smatra iskorištenom ukoliko je korisnik rezervirao termin, a nije došao ili otkazao isti barem 3 dana unaprijed ∙ Dostupan besplatan WIFI u aperitiv baru ∙ Besplatan smještaj za jedno dijete do 5 godina ∙ Nadoplate: dijete od 5-12 god. na dodatnom ležaju 10 EUR/danu ∙ Boravišna pristojba plaća se na licu mjesta: 1,01 EUR po osobi/danu (za odrasle), 0,50 EUR po osobi/danu (za djecu 7-18 god.; djeca mlađa od 7 god. ne plaćaju pristojbu) ∙ Parking je osiguran ∙ Kućni ljubimci po dogovoru uz nadoplatu od 5 EUR/danu ∙ U slučaju kupovine 3 kupona za 6 noćenja, 1 noćenje je GRATIS ∙ Rok iskoristivosti kupona do 31.03.2013. ∙ Osiguranje od ozljeda, bolesti, smrti i gubitka prtljage tijekom putovanja i boravka možete ugovoriti OVDJE

Načini plaćanja: kartično plaćanje, plaćanje uplatnicom, internet bankarstvo

VIŠE O TVRTKI

HOTEL JASMIN

HOTEL JASMIN se nalazi na atraktivnoj lokaciji, u neposrednoj blizini zabavnog termalnog kupališta Aqualuna - Terme Olimia, u Podčetrtku. Manji obiteljski hotel nudi ugodnu i opuštenu atmosferu te ukusnu, domaću hranu. Sve sobe imaju privatnu kupaonicu (tuš, WC ili KWC), televizor i sef. Hotel ima aperitiv bar, hotelski restoran, a-la-carte restoran, višenamjensku sobu, sobu za sastanke, recepciju, vlastiti vrt, prostor za bicikle i veliko vanjsko područje za različite aktivnosti, kao i dječje igralište. Osim sadržaja hotela, možete se odlučiti za kupanje u termalnim bazenima i iskoristiti usluge wellness centra (masaža, sauna, zdravstvene usluge). Također, šetnje prekrasnim šumama, livadama, vinogradima i voćnjacima uvijek možete iskoristiti za opuštanje i vlastiti mir.

KONTAKT I LOKACIJA

HOTEL JASMIN
Zdraviliška cesta 7, Podčetrtek, SLO
+386-41-684-330
info@jasmin.si, hotel@jasmin.si
http://www.jasmin.si

Trenutno aktivne ponude