Terapeutski podložak za pse – jedinstvena kombinacija optički aktivnih minerala

Naručite svoj Prorecovery Dog podložak već sada u veličini 60x80cm ili u veličini 70x105cm uz potrebnu nadoplatu

8 prodanih
Ponuda je istekla.
Ovu ponudu je dogovorila i objavila tvrtka Fluctus d.o.o.
390.00kn 194.00kn

OPIS PONUDE

  • Ovaj terapeutski podložak pravo je postignuće moderne tehnologije i sadržava jedinstvenu kombinaciju optički aktivnih minerala, posebno sastavljenu kako bi riješio najčešće probleme koji se javljaju kod pasa i pomogao u rehabilitaciji nakon ozljeda i operacija.
  • Podložak Prorecovery Dog sadržava posebno polimersko vlakno – Celliant, koje sadrži optički aktivne mikro čestice; svojstvenu mješavinu prirodnih materijala koje raspršuju i reflektiraju vidljivi spektar svjetla i infracrveno svjetlo.
  • Proizvod izrađen s Celliantom dizajniran je da reflektira svjetlo i energiju u kožu i potkožna tkiva. Na taj način se opuštaju kapilare u koži, ubrzavajući cirkulaciju i prijenos kisika koji kroz kožu ulazi u organizam, prema tkivima.
  • Minerali koji karakteriziraju ovaj podložak i omogućavaju svjetlosnu terapiju ubrzavaju oporavak i zarastanje rana nakon operativnih zahvata, smanjuju i uklanjaju kronične bolove kod pasa sa osteoartitisom kukova, koljena i laktova, vraćaju pokretljivost psima kod problema sa kralježnicom, podižu imunitet, vraćaju vitalnost i pokretljivost starijim životinjama, te pomažu pri održavanju optimalnog zdravlja kože i dlake.
  • Važno za naglasiti da je ovaj proizvod jedinstven i po tome što nema štetnih posljedica koje bi nastale njegovom primjenom, nema ograničenja u upotrebi koja susrećemo kod sličnih proizvoda na tržištu, ne djeluje kao doping i što je najvažnije potpuno je u skladu s prirodom psećeg organizma, a njegovo djelovanje i njegova blagotvorna svojstva ne gube se s vijekom trajanja već ostaju konstantno prisutna (garancija na svojstva proizvoda).
     

NAPOMENE

  • Ponuda uključuje: 1 terapeutski pseći podložak Prorecovery dog, veličine 60x80cm.
  • Za podložak veličine 70x105cm potrebno je nadoplatiti 23 kn pri preuzeću.
  • 1 osoba može koristiti maksimalno 2 kupona za sebe, a kuponi se mogu i poklanjati.
  • Nakon kupnje kupona potrebno je naručiti proizvod na mail adresu info@procreatio.eu, uz svoje ime i prezime, vlastitu adresu za dostavu, veličinu željenog podloška, te serijski broj kupona.
  • Dostava pokriva područje cijele Hrvatske, a cijena dostave Overseas Expressom je 35 kn, plaća se prilikom preuzimanja paketa.
  • Rok iskoristivosti kupona do 30.09.2013.
     

Načini plaćanja: kartično plaćanje, plaćanje uplatnicom, internet bankarstvo

VIŠE O TVRTKI

PROCREATIO D.O.O.

KONTAKT I LOKACIJA

PROCREATIO D.O.O.
J.J.Strossmayera 322c, Osijek
091/ 3355-062, 031/ 373-289
info@procreatio.eu
http://www.procreatio.eu

Trenutno aktivne ponude