Seminar brzog čitanja i ubrzanog učenja pomoću mentalnih mapa u EDUKACENTRU

Izdvojite samo 350 kn za trodnevni tečaj koji će vam pomoći brže i lakše usvajati nova znanja! Amex i Diners na rate

8 prodanih
Ponuda je istekla.
Ovu ponudu je dogovorila i objavila tvrtka Fluctus d.o.o.
1681.25kn 350.00kn

OPIS PONUDE

  • Na seminaru 'Brzo čitanje i ubrzano učenje pomoću mentalnih mapa' u zagrebačkom EDUKACENTRU opuštajućim i zabavnim vježbama uči se kako iskoristiti potpuni potencijal vašeg mozga i to potičući rad desne polutke koja je zadužena za kreativnost, imaginaciju, slike i asocijativno mišljenje.
  • Koristeći glazbu i vježbe fokusiranja naučiti ćete kako povećati i zadržati koncentraciju tijekom čitanja i učenja. Seminar se sastoji od tri dijela: tehnike brzog čitanja, izrade mentalnih mapa i učenja pomoću mentalnih mapa na vašoj stručnoj literaturi.
  • Seminarom brzog čitanja "power reading" metodom naučiti ćete kako biti u fokusu, tj. potpuno koncentrirani tijekom čitanja i učenja; kako aktivno čitati da biste odmah i zapamtili sadržaj pročitanog; zakonitosti rada mozga i kako koristiti optimalno stanje uma dovodeći mozak u tzv. „alfa" stanje idealno za koncentraciju i pamćenje; otkriti prednosti „photoreading" metode, čitanja „nesvjesnim umom"; te usvojiti učinkovite metode i tehnike kojima ćete povećati brzinu čitanja za 2-5 puta!
  • Ubrzanim učenjem pomoću mentalnih mapa naučiti ćete kako učiti kraće, a zapamtiti više gradiva; kako se prisjećati naučenog gradiva nakon dugo vremena; kako izrađivati i koristiti mentalne mape na vašoj stručnoj literaturi; moći ćete zaboraviti „bubanje" gradiva napamet; naučiti aktivno čitati; koristiti asocijacije, maštu i svoju prirođenu kreativnost, pohraniti podatke u svoju dugotrajnu memoriju i doći do istih podataka na vrlo brz način; te probuditi svoju uspavanu motivaciju za učenjem i iskoristiti svoje skrivene potencijale i sposobnosti organiziranja podataka i gradiva na zanimljiv i zabavan način.
  • Prednosti tehnike brzog čitanja i ubrzanog učenja su svakako ušteda vremena, učinkovitije i bolje pamćenje, pojačano razumijevanje, bolja koncentracija, povezivanje rada obiju polutki mozga i povećanje kreativnosti.


Metode koje se koriste:


* INTENZIVNO VJEŽBANJE ČITANJA „POWER READING“ METODOM;
* VJEŽBE OPUŠTANJA, FOKUSIRANJA I POTICANJA IMAGINACIJE;
* VJEŽBANJE KONCENTRACIJE;
* MJERENJE NAPRETKA BRZINE ČITANJA TIJEKOM SEMINARA;
* „PHOTOREADING“ METODA;
* AKTIVNO ČITANJE UZ PISANJE MENTALNE MAPE;
* IZRADA MENTALNIH MAPA NA STRUČNOJ LITERATURI POLAZNIKA.
 


NAPOMENE

  • Ponuda se odnosi na: seminar brzog čitanja i ubrzanog učenja pomoću mentalnih mapa, u trajanju od 20 školskih sati.
  • Seminar se sastoji od tri dijela: tehnike brzog čitanja, izrade mentalnih mapa i učenja pomoću mentalnih mapa na stručnoj literaturi.
  • Vrijeme održavanja nastave: 11.10., 12.10. i 13.10.2013. (petak od 17-20h, subota i nedjelja od 09-16h).
  • Više informacija o seminaru možete saznati OVDJE.
  • Obavezna je prijava partneru po primitku kupona sa imenom i prezimenom, te serijskim brojem kupona na 01/ 4645-230 ili mailom na zagreb@edukacentar.hr.
  • Nakon završetka tečaja dobit ćete potvrdu o završenom tečaju.
  • 1 osoba može koristiti 1 kupon za sebe, a kuponi se mogu i poklanjati.
  • Kupon iskoristiv na adresi: Petra Preradovića 39, Zagreb.
  • Ponuda je ograničena na 10 kupona.
  • Rok iskoristivosti kupona je 11.10.2013. (početak nastave).
     

Načini plaćanja: kartično plaćanje, plaćanje uplatnicom, internet bankarstvo

VIŠE O TVRTKI

EdukaCentar

EdukaCentar je suvremena edukacijska ustanova koja djeluje od 2006. godine na području Splita i Zagreba. Ponosni su što su vrlo brzo prepoznati kao vrhunski edukacijski partner od strane većine javnih i privrednih subjekata, kao i značajnog dijela građanstva. U okviru centra djeluje škola stranih jezika, informatička škola, specijalizirani seminari za potporu osobnog razvoja i programi obrazovanja sa upisom u radnu knjižicu. Glavni cilj partnera je cjelokupnom ponudom i kvalitetom biti uvijek ispred drugih. Unaprijed uviđajući trendove i smjerove tržišta omogućuju svojim polaznicima uvijek aktualnu i tržišno aplikativnu edukaciju. EdukaCentar okuplja vodeće stručnjake u regiji kako bi polaznicima pripremili i pružili vrhunsku edukacijsku ponudu. Tehnološka opremljenost učionica je usklađena sa potrebama programa iz ponude. U ugodnom radnom okruženju primjenjuju suvremene pedagoške metode učenja. Cilj je postići visoku razinu interaktivnosti u odnosima između polaznika i predavača te maksimizirati zadovoljstvo polaznika stečenim znanjima.

KONTAKT I LOKACIJA

EdukaCentar
Petra Preradovića 39, Zagreb
01/ 4645-230, 095/ 4645-230
zagreb@edukacentar.hr
http://www.edukacentar.hr

Trenutno aktivne ponude