Preklopni fotokalendar sa fotografijama po vlastitom izboru i plastificiranom naslovnicom

Obradujte svoje najdraže super poklonom po promotivnoj cijeni od samo 80 kuna! Svaki šesti fotokalendar GRATIS!

7 prodanih
Ponuda je istekla.
Ovu ponudu je dogovorila i objavila tvrtka Fluctus d.o.o.
169.00kn 80.00kn

OPIS PONUDE

Kalendar koji će istovremeno biti i originalan ukras na vašem zidu i kojeg ćete uvijek rado pogledati, bez obzira zanima li vas datum ili ne, je personalizirani fotokalendar koji će za vas izraditi naš provjereni partner, studio PRINT EXPRESS. Za sitnicu od cijene, samo 80, umjesto 169 kuna vaše će se birane fotografije pripremiti i otisnuti u originalan preklopni kalendar, spiralnog uveza i plastificirane naslovnice. Dovoljno je da odaberete vaše fotografija, preimenujete ih u mjesece i pošaljete ih u PRINT EXPRESS. Pored klasičnih blagdana, možete označiti i vama posebno značajne datume, tako da nikako ne možete propustiti važnu godišnjicu ili rođendan! Uštedite uz Povoljno.hr i razveselite sebe i ukućane jedinstvenim fotokalendarom tvrtke PRINT EXPRESS!


NAPOMENE

Ponuda uključuje dizajn i izradu zidnog preklopnog fotokalendara sa fotografijama po izboru (do 30 fotografija) • Dimenzija fotokalendara je 27x42cm, plastificirana naslovnica, spiralni uvez žicom, tisak na kvalitetnom 170gr. papiru uz mogućnost umetanja fotografije u kalendar umjesto datuma (npr. ako je nekome rođendan na određeni datum, može se umetnuti njegova fotografija) • Nakon odabira slika, iste poslati preko stranice partnera, ispuniti sve podatke i poslati fotografije – OBAVEZNO fotografije imenovati po mjesecima (ako želite važne datume označiti na kalendaru, u Word dokumentu napišite datum i tekst; npr. 01.08. Ana rođendan) • Fotografije se mogu poslati i putem jumbo maila, a mogu se i donijeti osobno na poslovnu lokaciju partnera • Uz svakih 5 kupljenih kalendara šesti je GRATIS • Broj kupona po osobi nije ograničen ∙ Kuponi se mogu poklanjati • Rok za izradu predloška je 2 do 4 radna dana (ovisno o prodaji), a rok za tisak po odobrenju je 2 radna dana • Dostava se vrši na cijelom području RH i dodatno se plaća 21 kn pouzećem, bez obzira na lokaciju • Mogućnost osobnog preuzimanja na adresi: Šestinski trg 5, Zagreb • Cjenik pogledajte OVDJE • Rok iskoristivosti kupona do 20.02.2013.

Načini plaćanja: kartično plaćanje, plaćanje uplatnicom, internet bankarstvo

VIŠE O TVRTKI

PRINT EXPRESS

Studio PRINT EXPRESS vam pored naše današnje ponude, nudi cijeli spektar usluga, kao što su izrada i tisak posjetnica, tisak letaka, tisak zidnih i stolnih kalendara, tisak plakata velikih formata, dizajn WEB stranica, kao i vizualnog identiteta vaše tvrtke, te izradu foto knjiga. Osim svojih pristupačnih cijena, štedi i vaše dragocjeno vrijeme, jer vaše fotokalendare izrađuje brzo i profesionalno. Nakon izrade dizajna vašeg kalendara, a prije tiska, biti će vam poslana verzija na odobrenje. Tek kada vi odobrite, knjiga se tiska. Dizajn će vam biti poslan na uvid u roku od 48 sati nakon što pošaljete fotografije i biti će tiskan u roku od 24 sata po vašem odobrenju.

KONTAKT I LOKACIJA

PRINT EXPRESS
Šestinski trg 5
01/ 562-1685
fotoknjiga@printexpress.hr
http://www.fotoknjiga.com.hr

Trenutno aktivne ponude