Praktičan kišobran u obliku butelje – zabavan i funkcionalan poklon

Platite samo 69 kn umjesto 159 kn i već danas razveselite sebe ili sebi dragu osobu ovim zanimljivim proizvodom

7 prodanih
Ponuda je istekla.
Ovu ponudu je dogovorila i objavila tvrtka Fluctus d.o.o.
159.00kn 69.00kn

OPIS PONUDE

Ako volite proizvode koji su podjedanko korisni i praktični, koliko neobični i zanimljivi, tada je današnja ponuda jackpot za vas! Predstavljamo vam jedinstveni kišobran u obliku butelje/boce, koji će vas zaštititi od svake vrste padalina, a zahvaljujući plastičnoj navlaci održat će i stvari u vašoj torbi suhima nakon uporabe. Jedno je sigurno, svaki put kada ga vidite vi osobno, kao i ljudi oko vas, oraspoložiti ćete se bez obzira kako tmurno vrijeme vani bilo. Ovaj zanimljivi kišobran još zanimljivijeg dizajna može biti idealan poklon za dragu osobu, sa svojim relativno malim dimenzijama stane u svačiju torbu, a neće nepovoljno utjecati na opterećenje leđa ili ramena ponajviše zato što je lakša od ostalih boca… primjerice boce vina ;)


NAPOMENE

Ponuda se odnosi na cijelu Hrvatsku • Ponuda uključuje kišobran u obliku butelje s motivom po izboru (mehaničko otvaranje) • 1 osoba može koristiti 4 kupona na svoje ime • Kuponi se mogu poklanjati • Predmet se može osobno preuzeti na adresi: Ulica Ivana Šibla 17, Zagreb (u periodu od 09:30-16:30h) i uz prethodnu najavu sa brojem kupona na 098/ 528-541 • U slučaju dostave poštom serijski broj kupona je potrebno zajedno sa osobnim podacima, adresom, vlastitim kontakt telefonom i odabranim motivom poslati na mail adresu satovipremium@gmail.com • Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu i iznose cca. 20 kuna • Dostava putem pošte je u roku od 7 radnih dana od javljanja partneru • Rok iskoristivosti kupona do 12.04.2013. • Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti

Načini plaćanja: kartično plaćanje, plaćanje uplatnicom, internet bankarstvo

VIŠE O TVRTKI

Satovi premium

Osnovna djelatnost tvrtke SATOVI PREMIUM je dakako prodaja satova, a iz dugogodišnjeg iskustva u prodaji satova osnovana je tvrtka koja bi zadovoljila potrebe nove generacije kupaca koji traže više i drugačije. Svakodnevno se naručuju za klijente najnoviji modeli satova i dodatne opreme. Individualan pristup svakom kupcu te kvalitetna suradnja izdvaja ih kao izrazito poželjnog partnera.

KONTAKT I LOKACIJA

Satovi premium
Ivana Šibla 17, Zagreb
099/659-22-55
satovipremium@gmail.com
http://www.satovi-premium.com

Trenutno aktivne ponude