Prag – Trodnevni aranžman za dvoje u jednom od najljepših gradova Europe

2 noćenja s doručkom za 2 osobe u hotelu BRILLIANT uz uključenu pristojbu, parking i internet! Amex i Diners na rate

7 prodanih
Ponuda je istekla.
Ovu ponudu je dogovorila i objavila tvrtka Fluctus d.o.o.
713.00kn 606.00kn

OPIS PONUDE

Saznajte i vi zašto Prag nazivaju Zlatnim gradom i zašto je već godinama jedna od najpoželjnijih turističkih destinacija i odredišta. Kako bi vaš boravak u čarobnom Pragu bio što ugodniji i ljepši, Povoljno.hr se pobrinuo za odličan smještaj u hotelu BRILLIANT i za nevjerojatnu cijenu. Dva noćenja s doručkom za dvije osobe u hotelu, uz osiguran parking, besplatan Internet, te ostale sadržaje hotela, u današnjoj ponudi platite samo 606 kuna. Zima u Pragu čaroban je doživljaj za mnoge, a mi vam želimo da svaki trenutak proveden tamo bude upravo čaroban!


NAPOMENE

Ponuda uključuje 2 noćenja s doručkom za 2 osobe, smještaj u dvokrevetnoj sobi, uključen parking za goste hotela, pristup internetu + boravišna pristojba uključena u cijenu ∙ 1 osoba može kupiti neograničeni broj kupona ∙ Kuponi se mogu spajati i poklanjati ∙ Provjeru slobodnih termina i eventualnu predrezervaciju moguće napraviti i prije same kupnje kupona ∙ Nakon primitka kupona obavezno potvrditi termin putem telefona ili maila s imenom, prezimenom i brojem kupona, na +420-777-880-449 ili hotelbriliantinfo@gmail.com ∙ Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin, a nije došao ili otkazao termin 2 dana prije dolaska ∙ Check-In: od 14h; Check-Out: do 10h ∙ Djeca do 4 godine (bez ležaja) besplatno, a doplata za dijete starije od 4 godine ili treću odraslu osobu je 12 EUR/danu ∙ Rok iskoristivosti kupona do 31.07.2013. ∙ Ponuda je ograničena na 500 kupona ∙ Osiguranje od ozljeda, bolesti, smrti i gubitka prtljage tijekom putovanja i boravka možete ugovoriti OVDJE

Načini plaćanja: kartično plaćanje, plaćanje uplatnicom, internet bankarstvo

VIŠE O TVRTKI

HOTEL BRILLIANT PRAG***

Hotel BRILLIANT nudi vam smještaj u mirnom dijelu Praga, s vrlo dobrim vezama do centra grada. Ispred samoga hotela nalazi se autobusna stanica, a u neposrednoj blizini postoje 2 linije podzemne željeznice. Hotel kategorije 3 zvjezdice osigurava smještaj u čak 43 uređene sobe, uz ostale sadržaje hotela za vaš što ugodniji boravak. Njihov glavni prioritet je zadovoljstvo posjetitelja i zato je stručno osoblje hotela uvijek na raspolaganju svakome gostu. Iskoristite današnju ponudu hotela, mi smo uvjereni da ćete biti jako zadovoljni.

KONTAKT I LOKACIJA

HOTEL BRILLIANT PRAG***
Prosecká 73/69, Prag, CZ
+420 777 880 449
hotelbriliantinfo@gmail.com
http://www.hotelbrilliant.cz

Trenutno aktivne ponude