Personalizirani A3 foto kalendar sa vašim osobnim fotografijama – Studio PRODIGITAL

Odaberite najdraže fotke i za samo 59 kuna izradite jedinstveni kalendar! Ovo je i idealan poklon za svakoga i svaku prigodu!

216 prodanih
Ponuda je istekla.
Ovu ponudu je dogovorila i objavila tvrtka Fluctus d.o.o.
140.00kn 59.00kn

OPIS PONUDE

Klasični kalendari sa temama planina, mora, lišća i galebova su definitivno OUT. Kalendar koji će istovremeno biti i originalan ukras na vašem zidu i kojeg ćete uvijek rado pogledati, bez obzira zanima li vas datum ili ne, je personalizirani fotokalendar koji će za vas izraditi naš provjereni partner, studio PRODIGITAL. Za sitnicu od cijene, samo 59, umjesto 140 kuna vaše će se birane fotografije pripremiti i otisnuti u originalan kalendar dimenzija A3, spiralnog uveza na 12 stranica. Dovoljno je da odaberete 12 vaših fotografija, po jednu za svaki mjesec te ih pošaljete zajedno sa serijskim brojem kupona u PRODIGITAL ili to sve napravite putem web sučelja. Pored klasičnih blagdana, možete označiti i vama posebno značajne datume, tako da nikako ne možete propustiti važnu godišnjicu ili rođendan! Kako ponuda nije ograničena brojem kupona, možete kupiti više kalendara i tako razveseliti vaše bližnje jedinstvenim poklonom.

 

Upute za slaganje kalendara pogledajte OVDJE


NAPOMENE

Ponuda uključuje izradu personaliziranog foto-kalendara A3 formata (dimenzija 297mm x 420mm), spiralnog žičanog uveza s metalnom kukicom, na 12 stranica/listova • Uz mjesece označeni i tjedni, svi praznici u Hrvatskoj, te mogućnost dodavanja vlastitih slika i tekstova on-line ∙ Serijski broj kupona i fotografije sa rasporedom po mjesecima poslati na info@prodigital.hr ili putem web sučelja kreirati svoj kalendar, a serijski broj kupona svakako poslati e-mailom • Moguće kupiti neograničen broj kupona • Kuponi se mogu poklanjati • Kuponi se ne mogu spajati kako bi se iskoristila druga usluga • Preuzimanje na adresi: 1. Trnjanski nasip 5, Zagreb ∙ Radno vrijeme partnera: PON-PET 08-16h ∙ U slučaju dostave potrebna nadoplata pouzećem • Rok iskoristivosti kupona je do 20.01.2013. (partner neće raditi u periodu od 21.12.2012.-02.01.2013.)

Načini plaćanja: kartično plaćanje, plaćanje uplatnicom, internet bankarstvo

VIŠE O TVRTKI

Prodigital d.o.o.

PRODIGITAL (do 2006. god. poznat kao Studio Žiljak) je već dugi niz godina vodeći ponuđač usluga u grafičkom dizajnu, pripremi, digitalnom tisku i doradi tiskanih materijala. Cilj PRODIGITALA je vrhunska usluga i zadovoljstvo kupaca. Dobitnici smo prestižnog 3. mjesta na Xerox-ovom Graphic Art natjecanju 2005. godine, u kategoriji “Best short run Digital Print” i “Xerox Graphic Art Premier Partner” za Hrvatsku! Kvaliteta, profesionalnost, ažurnost, odgovornost, preciznost i fleksibilnost obilježili su naš dugogodišnji rad, a iskusan tim brzo odgovara na sve posebne zahtjeve.

KONTAKT I LOKACIJA

Prodigital d.o.o.
1. Trnjanski zavoj 5
01/6156-028
info@prodigital.hr
http://www.prodigital.hr

Trenutno aktivne ponude