PAINTBALL KLUB 300 - osnovni paket partnera; 3 sata igre, zaštitna oprema i 100 kuglica

Samo 49 kuna po osobi za adrenalinsku paintball zabavu sa svom potrebnom opremom, na terenima iza Velike Gorice

293 prodanih
Ponuda je istekla.
Ovu ponudu je dogovorila i objavila tvrtka Fluctus d.o.o.
100.00kn 49.00kn

OPIS PONUDE

Napokon nam dolazi ljepše vrijeme i ponovno imamo mogućnost uživati u najdražim aktivnostima na otvorenom. Prvo što nam pada na pamet je dakako paintball, koji uvijek donosi novu dozu adrenalina i pregršt zabave, a ovaj put dolazi i uz nevjerojatnu cijenu! Tri sata zabave sa svojim društvom na novouređenom poligonu PAINBALL KLUBA 300, koji se nalazi na Ključić Brdu iza Velike Gorice; uz sto kuglica i potrebnom opremom, platite samo 49, umjesto 100 kuna po osobi. Uz fantastičan popust uživajte u najdražoj igri, a kasnije se opustite uz prostor predviđen za roštiljanje ili terene za besplatno igranje odbojke, malog nogometa i badmintona, koji se nalaze uz sami poligon. Riješite se napetosti i stresa uz rekreaciju i druženje, te ne propustite priliku za rekreaciju u prirodi!


NAPOMENE

Ponuda uključuje osnovni paintball paket: 3 sata igre, opremu i početnih 100 kuglica ∙ Mogućnost nadoplate 30 kn za dodatnih 100 kuglica ∙ Obavezna je rezervacija termina minimalno 5 dana unaprijed na 091/ 6226-103 ∙ Eventualno otkazivanje termina moguće 3 dana unaprijed, u suprotnome se kupon smatra iskorištenim ∙ Minimalan broj ljudi za pojedini termin je 8, a maksimalni 16 ∙ Kuponi se mogu poklanjati ∙ Minimalna dob sudionika paintballa je 12 godina starosti ∙ Rok iskoristivosti kupona od 30.03. do 01.10.2013. ∙ Ponuda je ograničena na 350 kupona

Načini plaćanja: kartično plaćanje, plaćanje uplatnicom, internet bankarstvo

VIŠE O TVRTKI

PAINTBALL KLUB 300

Ukoliko tražite izvor dobre i nezaboravne zabave, te se želite naći usred adrenalinskog uzbuđenja i u uzbudljivoj igri, onda je PAINTBALL KLUB 300 pravo mjesto za vas i vaše društvo. Klub posjeduje terene na dvije lokacije; neposredno pokraj Izletišta Ključić Brdo (udaljeno svega 10 minuta vožnje od Velike Gorice), te na prostoru bivše zrakoplovne baze - Veliki radar. Partner je teren kraj igrališta Ključić Brdo nedavno proširio i uredio te će vam pružiti užitak igre i nezaboravno iskustvo. Klub je jedan od rijetkih koji u teren konstantno ulažu nova sredstva i pridonose razvijanju istog, a u mogućnosti su realizirati natjecanja i adekvatno se pobrinuti za sve sudionike, te nagraditi pobjednike. Budući da su u posjedu dva terena imaju mogućnost organizacije i najvećih događaja poput Big Game turnira ili raznih drugih događanja i tipova igara. Ako imate želju svoje kolege sa posla malo razveseliti i iznenaditi dovedite ih na Team building koji će biti savršena relaksacija za sve i pridonijeti će boljem upoznavanju ali i većoj produktivnosti kasnije na poslu. U blizini igrališta nalazi se i ranč sa konjima, srnama, jelenima i drugim životinjama koje će oduševiti najmlađe, a ujedno i starije posjetitelje. Nakon uzbudljive igre ili šetnje prekrasnim okolišem možete se osvježiti i okrijepiti u obližnjem ugostiteljskom objektu.

KONTAKT I LOKACIJA

PAINTBALL KLUB 300
Ključić Brdo, Velika Gorica
091/ 6226-103
info@paintball-300.com.hr
http://www.paintball-300.com.hr

Trenutno aktivne ponude