Naručite sveobuhvatan PONS paket za učenje njemačkog jezika, sa uključenom dostavom

Paket za početni tečaj (3 audio-CD-a, CD za ponavljanje, udžbenik i priručnik) + priručnik 'Kratka gramatika' za sve razine

7 prodanih
Ponuda je istekla.
Ovu ponudu je dogovorila i objavila tvrtka Fluctus d.o.o.
281.00kn 184.00kn

OPIS PONUDE

Na jednostavan i lak način svladajte osnove njemačkog jezika, uz pomoć nove ponude izdavačke kuće KLETT VERLAG. Paket za početni tečaj sadrži tri audio-CD-a s dijalozima i rječnikom, putni CD uz pomoć kojega ponavljate već naučeno, udžbenik u boji i priručnik. Zahvaljujući suvremenim metodama PONS audio paketa za učenje moći ćete vježbati komunikaciju i razumijevanje, te se istodobno usavršavati i u pisanju i čitanju, slično kao što biste to činili u kontaktu s nekime kome je njemački jezik materinski. Osim toga, gramatička će vam se pravila otkrivati sama od sebe, obogatit ćete svoj fond riječi i doznati dragocjene podatke o kulturi zemlje čiji jezik učite. Odlike PONS tečaja su jasne i pregledne lekcije, razumljiva gramatička objašnjenja i raznovrsne vježbe za usvajanje rječnika, poučne obavijesti o zemljama njemačkoga govornog područja, kao i zanimljive ilustracije i fotografije. Uz sve to donosimo vam i dodatni priručnik 'PONS Kratka gramatika - Njemački jezik'; jednostavan i razumljiv pregled bitnih dijelova gramatike ovog stranog jezika, s brojnim primjerima uporabe gramatičkih struktura. Kratka i jasna pravila na hrvatskom jeziku pružaju korisne upute za učenje određenog sadržaja. Svako poglavlje obuhvaća jednu gramatičku cjelinu, na kraju se nalaze bitni dodaci, popisi ključnih riječi i tablice.


NAPOMENE

Ponuda se odnosi na dva proizvoda (paketa) izdavačke kuće Klett Verlag: 'PONS Početni tečaj – Njemački jezik' + 'PONS Kratka gramatika - Njemački jezik', kako je opisano u tekstu, sa uključenom dostavom za cijelu Hrvatsku ∙ Potrebno je poslati sljedeće podatke za dostavu na ured@klett.hr: ime i prezime, kućnu adresu za dostavu, serijski broj kupona, nazive proizvoda, te vlastiti kontakt telefon ∙ 1 osoba može iskoristiti neograničen broj kupona ∙ Kuponi se mogu poklanjati ∙ Rok iskoristivosti kupona do 08.03.2013.

Načini plaćanja: kartično plaćanje, plaćanje uplatnicom, internet bankarstvo

VIŠE O TVRTKI

Izdavačka kuća KLETT VERLAG d.o.o.

Izdavačka kuća KLETT VERLAG dio je 'Klett grupe', jedne od vodećih izdavačkih grupa u Njemačkoj i u Europi. KLETT VERLAG je specijalizirana za sve vrste knjiga, priručnika i nastavnih pomagala za učenje stranih jezika na svim predškolskim i školskim razinama učenja, za odrasle, za poslovni jezik, kao i za samostalno učenje stranih jezika. PONS je zbirka kvalitetnih jezičnih priručnika koji će vas uvesti u jezik i kulturu stranih zemalja, a ovaj brand zastupljen je u mnogim zemljama svijeta već više od 30 godina. Hrvatsku zbirku PONS izdanja čine: početni audio tečajevi, napredni audio tečajevi, interaktivni tečajevi, interaktivne gramatike, pregled gramatika, pregled glagola, gramatičke konjugacijske tablice, konjugacijske tablice glagola, priručnici poslovne komunikacije i slikovni rječnici za djecu. Među njihovim proizvodima možete naći sve što vam je potrebno kako biste kod kuće, samostalno i aktivno, naučili strani jezik ili jednostavno utvrdili postojeće znanje koje stječete u školi, na jezičnom tečaju, ili na bilo koji drugi način. Izdanja PONS-a će vam pomoći i na putovanju po inozemstvu i susretima sa strancima u vašem domu.

KONTAKT I LOKACIJA

Izdavačka kuća KLETT VERLAG d.o.o.
Domagojeva 15, Zagreb
01/ 4619-155
ured@klett.hr
http://www.klett.hr

Trenutno aktivne ponude