Napredni tečaj korištenja Microsoft Excela u zagrebačkom EDUKACENTRU

Samo 418,00 kn za 20 školskih sati u seminaru vrijednom 1.168,50 kn! Ponuda plativa Amex-om i Dinersom na rate

8 prodanih
Ponuda je istekla.
Ovu ponudu je dogovorila i objavila tvrtka Fluctus d.o.o.
1168.50kn 418.00kn

OPIS PONUDE

Osnovna znanja Microsoft Excela ponekad nisu dovoljna u rješavanju određenih problema. Samo neke od stavki koje će vam sigurno trebati u takvim trenucima su: uvjetno oblikovanje, zaštita radnog lista, filtriranje podataka, rad sa složenim funkcijama ili korištenje makronaredbi za automatiziranje određenih radnji. U naprednom radu sa Excelom nećete moći izbjeći ni korištenje pivot tablica ili rad sa scenarijima. Sve navedeno je neophodno za bolju analizu i organiziranost vaših podataka. Cilj seminara je osposobiti polaznika u korištenju složenijih mogućnosti izrade proračunskih tablica. Podaci se razvrstavaju, filtriraju i povezuju sa grafikonom koji se detaljno obrađuje. Koriste se funkcije datuma i vremena, teksta, brojeva, statističke, financijske, logičke i funkcije baza podataka. Izrađuje se Pivot tablica i jednostavne makro naredbe. Detaljniji sadržaj seminara koji vam donosi EdukaCentar možete pogledati OVDJE.


NAPOMENE

Ponuda se odnosi na tečaj Microsoft Excel (napredno korištenje) u trajanju 20 školskih sati ∙ Početak nastave: 06.02.2013., završetak nastave: 27.02.2013. ∙ Dinamika predavanja: PON-SRI-PET 19:30-21:00h ∙ Obavezna prijava po primitku kupona sa imenom i prezimenom, te serijskim brojem kupona na 01/ 4645-230 ili mailom na zagreb@edukacentar, radi formiranja grupa i dogovora oko termina ∙ Nakon završetka tečaja dobit ćete potvrdu o završenom tečaju ∙ 1 osoba može koristiti 1 kupon za sebe ∙ Kuponi se mogu poklanjati ∙ Kupon iskoristiv na adresi: Petra Preradovića 39, Zagreb ∙ Rok iskoristivosti kupona do 06.02.2013. (početak nastave) ∙ U slučaju većeg broja polaznika formirati će se dodatni termini ∙ Kuponi se NE mogu spajati za više školskih sati

Načini plaćanja: kartično plaćanje, plaćanje uplatnicom, internet bankarstvo

VIŠE O TVRTKI

EdukaCentar

EdukaCentar je suvremena edukacijska ustanova koja djeluje od 2006. godine na području Splita i Zagreba. Ponosni su što su vrlo brzo prepoznati kao vrhunski edukacijski partner od strane većine javnih i privrednih subjekata, kao i značajnog dijela građanstva. U okviru centra djeluje škola stranih jezika, informatička škola, specijalizirani seminari za potporu osobnog razvoja i programi obrazovanja sa upisom u radnu knjižicu. Glavni cilj partnera je cjelokupnom ponudom i kvalitetom biti uvijek ispred drugih. Unaprijed uviđajući trendove i smjerove tržišta omogućuju svojim polaznicima uvijek aktualnu i tržišno aplikativnu edukaciju. EdukaCentar okuplja vodeće stručnjake u regiji kako bi polaznicima pripremili i pružili vrhunsku edukacijsku ponudu. Tehnološka opremljenost učionica je usklađena sa potrebama programa iz ponude. U ugodnom radnom okruženju primjenjuju suvremene pedagoške metode učenja. Cilj je postići visoku razinu interaktivnosti u odnosima između polaznika i predavača te maksimizirati zadovoljstvo polaznika stečenim znanjima.

KONTAKT I LOKACIJA

EdukaCentar
Petra Preradovića 39, Zagreb
01/ 4645-230, 095/ 4645-230
zagreb@edukacentar.hr
http://www.edukacentar.hr

Trenutno aktivne ponude