Manikura sa lakiranjem u boji laka po izboru u studiju za njegu ruku ARSLORE

U vrijeme darivanja razveselite sebi najvažnije pripadnice ljepšeg spola! Za tretman vrijedan 60 kn, platite samo 29 kn!

8 prodanih
Ponuda je istekla.
Ovu ponudu je dogovorila i objavila tvrtka Fluctus d.o.o.
60.00kn 29.00kn

OPIS PONUDE

Kada se stručno osoblje salona ARSLORE prihvati uređivanja vaših noktiju, možete očekivati samo vrhunske rezultate koje će svi oko vas primijetiti! Za samo 29 kuna vas očekuje profesionalna manikura, a potom slijedi lakiranje; sve kako bi vaši nokti bili maksimalno uredni i zdravi! Ovu super ponudu možete pokloniti svojoj supruzi, majci, kćeri ili bilo kojoj ženskoj osobi do koje vam je stalo… pa i ponekoj muškoj! ;)


NAPOMENE

Ponuda uključuje manikuru sa lakiranjem (boja laka po izboru) ∙ 1 osoba može koristiti više kupona za sebe ∙ Kuponi se mogu poklanjati ∙ Potrebna je telefonska rezervacija termina minimalno 4 dana unaprijed 091/570-8488 ∙ Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin, a nije došao ili otkazao isti barem 24h ranije ∙ Kupon iskoristiv na adresi: Ulica Hrastova 66, Zagreb ∙ Rok iskoristivosti kupona do 31.01.2013. ∙ Ponuda je ograničena na 100 kupona

Načini plaćanja: kartično plaćanje, plaćanje uplatnicom, internet bankarstvo

VIŠE O TVRTKI

Studio za manikuru i njegu ruku ARSLORE nalazi se na poslovnoj lokaciji, Ulica Hrastova 66, Zagreb. Najvažnija i osnovna misija salona je pružiti vam visokokvalitetne uslugu kroz brigu za vaše zdravlje i ljepotu. Ljubazno i stručno osoblje će se pobrinuti da zablistate u svom punom sjaju. Bilo da se radi o našoj današnjoj ponudi ili nekom drugom tretmanu iz bogate ponude salona spremno se opustite u ugodnom ambijentu.

KONTAKT I LOKACIJA

ARSLORE STUDIO
Hrastova ulica 66, Zagreb
091/ 570-8488
antonija_l@net.hr

Trenutno aktivne ponude