Kofer SOS CIAK RONCATO u crnoj boji, iz ponude trgovine VELJAŠ

Samo 190, umjesto 378 kuna, za originalan i kvalitetan kofer dimenzija 66x40x26cm, prigodan za sva vaša putovanja

8 prodanih
Ponuda je istekla.
Ovu ponudu je dogovorila i objavila tvrtka Fluctus d.o.o.
378.00kn 190.00kn

OPIS PONUDE

Nova ponuda poduzeća VELJAŠ je kofer SOS CIAK RONCATO u crnoj boji. Proizvod vrijedan 378 kuna po maloprodajnoj cijeni našeg partnera, sada može biti vaš po promotivnoj cijeni na portalu od samo 190 kuna!


NAPOMENE

Ponuda se odnosi na kofer SOS CIAK RONCATO u crnoj boji ∙ Dimenzije kofera: visina 66cm, širina 40cm, dubina 26-29cm ∙ Ponuda je ograničena na ukupno 10 kupona (artikala) ∙ Proizvod se sa kuponom može preuzeti na adresi: Radnička cesta 1A (VB CENTAR) ∙ Sve dodatne informacije dostupne na 01/ 2302-021 ili na prodaja@veljas.hr ∙ 1 osoba može kupiti više kupona za sebe ∙ Kuponi se mogu poklanjati ∙ Rok iskoristivosti kupona do 30.12.2012.

Načini plaćanja: kartično plaćanje, plaćanje uplatnicom, internet bankarstvo

VIŠE O TVRTKI

Tvrtka VELJAŠ d.o.o. je nespecijalizirana trgovina na veliko u privatnoj strukturi vlasništva koja se bavi prodajom uredskog materijala i opreme, prodajom torbi, fascikla, školskog pribora, kofera, toaletnih torbica, proizvoda od kože, sedlarski i remenarski proizvodi, predmete za putovanja, škrinje, torbe za spise (aktovke), školske naprtnjače, futrole za naočale, futrole za dalekozore, futrole za fotoaparate, futrole za glazbala, futrole za pištolje i puške, naljepnice, papirnate ili kartonske etikete svih vrsta, te mnoštvo drugih proizvoda iz zaista bogate ponude. Poduzeće VELJAŠ iz Zagreba ekskluzivni je zastupnik tvrtke Zweckform, te mnogih poznatih brendova, kao što su Blue Fish - Converse, Stationery Team - O'Neill, Vans, Le Coq Sportif i drugih.

KONTAKT I LOKACIJA

VELJAŠ d.o.o.
Radnička cesta 1A, VB Centar
01/ 2302-021
prodaja@veljas.hr

Trenutno aktivne ponude