Kemijski peeling lica voćnim kiselinama, uz kolagenske i hijaluronske maske i serume

Ovaj vrhunski tretman donosi vam kozmetički salon PASADENA, ujedno i ekskluzivni distributer GIGI kozmetike

1 prodanih
Ponuda je istekla.
Ovu ponudu je dogovorila i objavila tvrtka Fluctus d.o.o.
500.00kn 169.00kn

OPIS PONUDE

Voćne kiseline učinkovito djeluju na nedostatke na koži. Stupanj učinkovitosti ovisi o sastavu kiseline, koncentraciji, pH vrijednosti, o pravilnoj uporabi. Jesen i zima idealno su vrijeme za regenerativne tretmane sa blagotvornim djelovanjem; pospješuju odstranjivanje odumrlih stanica epiderme, stimuliraju regeneraciju kože, vraćaju vlažnost i vitalnost, uklanjaju površinske bore, izbljeđuju pigmentacijske mrlje i ožiljke od akni, a kod masne i nečiste kože čiste, te dovode do općeg poboljšanja tena i smanjenja mogućnosti ponovnih upala. Rezultati primjene vidljivi su brzo nakon tretmana, a izgled kože znatno je poboljšan, blistav i zategnut! Kolagenska maska pogodna je za sve tipove kože i pomaže koži da zadrži tonifikaciju i elastičnost. Ona predstavljaju alternativu mikro-injekcijama, učvršćuje i rashlađuje, minimizira pore na koži, povećava elastičnost, ima protuupalna svojstva. Maske su nježna potpora napetosti, jednostavno se apliciraju, prirodni su proizvod bez kemijskih dodataka. Smatra se da je hijaluronska kiselina ključna u procesu starenja kože i odgovorna za elastičnost i potpornu funkciju. U laboratorijima kozmetičkih kompanija uspjeli su pronaći načine kako da ju ugrade u preparate za njegu lica, kako bi koži vratili izgubljena svojstva. Kozmetički salon PASADENA koristi profesionalnu kozmetiku GIGI COSMETIC LABORATORIES poznatu po širokoj paleti peelinga koji će vam pomoći da se osjećate i izgledate bolje!


NAPOMENE

Ponuda uključuje kemijski peeling lica voćnim kiselinama, uz kolagenske i hijaluronske maske i serume ∙ Obavezna je telefonska rezervacija termina minimalno 3 dana unaprijed na 01/6640-239 ili 099/7000-611 ∙ Kupon iskoristiv na adresi: Marka Oreškovića 22, Zagreb ∙ Radno vrijeme partnera: PON-PET 08-20h, SUB 09-15h ∙ Eventualni otkaz rezerviranog termina moguć 24h ranije, u suprotnom se kupon smatra iskorištenim ∙ 1 osoba može koristiti 1 kupon za sebe ∙ Kuponi se mogu poklanjati ∙ Korisnik kupona dodatno ostvaruje 50% popusta u salonu prilikom sljedećeg tretmana ∙ Ovisno o tipu kože i problemu koji se tretira potrebna su 4-6 tretmana ∙ Rok iskoristivosti kupona do 17.12.2012.

Načini plaćanja: kartično plaćanje, plaćanje uplatnicom, internet bankarstvo

VIŠE O TVRTKI

Kozmetički salon PASADENA

Kozmetički salon i ekskluzivni distributer kozmetike GIGI, studio ljepote PASADENA, djeluje na poslovnoj lokaciji u novozagrebačkom naselju Sloboština, na adresi Oreškovićeva 22. Tvrtka Pasadena d.o.o. posluje od 2008. godine. U salonu se upotrebljava vrhunska profesionalna kozmetika koja ima mogućnost individualne i profesionalne upotrebe. Svakog radnog dana možete ih posjetiti ili se naručiti putem kontakt podatka za jednu od njihovih usluga za koje koriste proizvode kozmetike GIGI. Također, za upotrebu iste kozmetike u salonima, na zahtjev, partner radi prezentaciju kod Vas.

KONTAKT I LOKACIJA

Kozmetički salon PASADENA
Oreškovićeva ulica 22, Zagreb
01/ 6640-239, 099/ 7000-611
pasadena@zg.t-com.hr
http://www.gigi.com.hr

Trenutno aktivne ponude