Jakna 'Antartic' modne marke Pen Duick iz bogatog asortimana tvrtke IMPERITO

Samo 390 kn za kvalitetnu jaknu i priliku da njome razveselite nekoga već ove blagdane! Amex i Diners na rate

1 prodanih
Ponuda je istekla.
Ovu ponudu je dogovorila i objavila tvrtka Fluctus d.o.o.
488.00kn 390.00kn

OPIS PONUDE

U današnjoj ponudi tvrtke IMPERITO predstavljamo vam jaknu 'Antartic' modne marke PEN DUICK, sa dvostrukim ovratnikom, dvostrukim punjenjem, 2 unutarnja džepa s patentom, 1 džepom za mobilni telefon, 2 prednja džepa s preklopom i patentom, a na krajevima rukava su gumbi za zatvaranje. Ova kvalitetna i originalna jakna može biti vaša po promotivnoj cijeni od samo 390 kuna!


NAPOMENE

Ponuda se odnosi na jaknu modne marke Pen Duick: model Antartic • 1 osoba može kupiti i koristiti neograničen broj kupona • Kuponi se mogu poklanjati • Kupon iskoristiv na poslovnoj adresi partnera: Susedsko polje 47, Zagreb (Jankomir) • Više detalja i informacija o samom proizvodu možete dobiti na kontakt telefonskom broju 01/6151-424 • Rok iskoristivosti kupona do 18.01.2013.

Načini plaćanja: kartično plaćanje, plaćanje uplatnicom, internet bankarstvo

VIŠE O TVRTKI

IMPERITO d.o.o.

Tvrtka IMPERITO specijalizirana je za prodaju proizvoda i usluga s područja promocije, unapređenja prodaje i vizualnih komunikacija, a pozicionirala se kao jedna od vodećih hrvatskih tvrtki na tržištu promotivnih artikala, poslovnih darova te sustava za prezentacije. Uz to što je zastupnik renomiranih svjetski brandova kao što su Russell Europe (Jerzess Colors, Workwear, Russell Collection), Boost Up, Penduick, njihova ponuda obuhvaća kvalitetne i cjenovno konkurentne proizvode poput različitih vrsta majica, kapa, košulja, jakni, prsluka, hlača te ostalih proizvoda koji se mogu koristiti u promotivne svrhe. Imperito je razvio i vlastiti brand za prezentacijske sustave 'Sign Up'. Također, tvrtka je specijalizirana i za izradu proizvoda od tekstila ili drugih materijala po narudžbi, koji zadovoljavaju specifične zahtjeve naručitelja i do najsitnijih detalja. Tijekom dizajniranja i izrade moguće je utjecati na vrstu i boju materijala, vrstu izrade i poziciju željenih logotipova, PVC, tekstilne ili metalne bedževe te personalizirati dugmad, etikete, patentne zatvarače i slično. Uz veliki izbor poslovnih poklona i promotivnih proizvoda iz ponude izdvajaju se i različite vrste sustava za prezentacije poput štandova i uređenja izložbenih prostora, tiskani promotivni artikli te posebna linija visokokvalitetne radne i zaštitne odjeće. Kako se trude svojim klijentima ponuditi punu uslugu na jednom mjestu, tako su već dugo aktivni na polju dizajna vizualnih identiteta, promo materijala, ambalaže, kataloga, web stranica i 3d vizualizacija. Referentna lista uključuje vodeće hrvatske tvrtke a visoki postotak ponovljenih narudžbi od čak 86% najzornije potvrđuje zadovoljstvo klijenata u poslovanju s tvrtkom Imperito.

KONTAKT I LOKACIJA

IMPERITO d.o.o.
Susedsko polje 47 (Jankomir)
01/ 6151-424

http://www.imperito.hr

Trenutno aktivne ponude