Izrada personaliziranih ortopedskih uložaka za djecu u TIM ORTOPEDIJI

Kompjutorski pregled stopala na baropodometrijskoj platformi, izrada na licu mjesta ili dostava, garancija 6 mjeseci

8 prodanih
Ponuda je istekla.
Ovu ponudu je dogovorila i objavila tvrtka Fluctus d.o.o.
360.00kn 180.00kn

OPIS PONUDE

Dragi naši, vodimo vas u TIM ORTOPEDIJU d.o.o., za ortopedska pomagala, gdje smo za sve Vaše klince pripremili fenomenalnu ponudu. Za samo 180 kuna, umjesto 360 kuna, donosimo vam izradu personaliziranih ortopedskih uložaka za djecu, sa mogućnošću besplatnog kompjutorskog pregleda stopala na baropodometrijskoj platformi (direktan dolazak partneru, pregled i izrada na licu mjesta) i sa mogućnošću dostave za cijelu Hrvatsku. Garancija od 6 mjeseci i bogato iskustvo našeg partnera, dovoljan su jamac da se odlučite povjerenje dati TIM ORTOPEDIJI! Ovisno o poteškoćama pojedinca, te o vrsti obuće koja se najčešće koristi, partner će za vas izraditi najbolje moguće rješenje, pomoću najsofisticiranije opreme s kojom raspolažu.


NAPOMENE

Ponuda se odnosi na izradu personaliziranih ortopedskih uložaka za cipele ili tenisice po mjeri, za djecu (do broja 36) ∙ Ukoliko uloške izrađujete u poslovnici dobit ćete i kompjuterski pregled stopala na baropodometrijskoj platformi ∙ Garancija 6 mjeseci ∙ 1 osoba može kupiti 1 kupon za sebe ∙ Kuponi se mogu poklanjati ∙ Kupon je moguće koristiti odmah nakon primitka ∙ Otisak stopala može se napraviti na dva načina: A) osobnim dolaskom u Zagreb na adresu Klovićeva 2; ili B) slanjem otiska stopala u specijalnoj smjesi koja će vam biti poslana besplatno poštom ∙ Ako naručujete uloške izvan Zagreba kontaktirajte partnera na 01/ 2363-240 ili mail adresu ortofit@gmail.com, te navedite serijski broj kupona kako bi Vam poslali pjenu za uzimanje otisaka ∙ Dostava je besplatna za cijelu Hrvatsku ∙ Svaki korisnik uz kupljeni kupon može kupiti dodatni par za samo 110 kn, te na taj način možete imati jedan sportski i jedan standardni par uložaka (za eventualni drugi par uložaka se plaća dostava, pouzećem prilikom preuzimanja) ∙ Za sve korisnike iz Zagreba obavezna telefonska najava i rezervacija termina ∙ Rok iskoristivosti kupona do 07.01.2013.

Načini plaćanja: kartično plaćanje, plaćanje uplatnicom, internet bankarstvo

VIŠE O TVRTKI

TIM ORTOPEDIJA d.o.o.

TIM ORTOPEDIJA d.o.o. ima preko 50 godina aktivnog iskustva u proizvodnji, dizajnu i aplikaciji savršeno odgovarajućih ortopedskih uložaka. Korištenjem najnovijih cad-cam i cnc tehnologija partner trenutno odgovara svim zahtjevima svojih klijenata.

KONTAKT I LOKACIJA

TIM ORTOPEDIJA d.o.o.
Klovićeva ulica 2, Zagreb
01/ 2363-240
ortofit@gmail.com
http://www.mojastopala.com

Trenutno aktivne ponude