Izmjena plombe (kompozitnog ispuna) u Ordinaciji dentalne medicine ASANČAIĆ

Samo 150 kn za vrhunski tretman u ugodnom ambijentu stomatološke ordinacije i u rukama iskusnih profesionalaca

1 prodanih
Ponuda je istekla.
Ovu ponudu je dogovorila i objavila tvrtka Fluctus d.o.o.
300.00kn 150.00kn

OPIS PONUDE

Svaki i najmanji karijes ili problem na vašim zubima potencijalna je prijetnja općem zdravlju organizma i velika mogućnost da problem eskalira u još teži oblik. Iz tog razloga jako je važno da se redovito odlučite na posjet zubaru i pregledate svoje zube, te naravno i iste liječite što prije moguće. Za sve korisnike Povoljno.hr pronašli smo jednu od najboljih i najljubaznijih stomatologinja u gradu, doktoricu ASANČAIĆ, koja je za sve vas pripremila izrazito povoljnu ponudu. Kompozitni ispun (izmjena plombe) ponuda je vrijedna 300 kuna koju samo u ovoj akciji možete platiti 150 kuna!


NAPOMENE

Ponuda se odnosi na kompozitni ispun, odnosno izmjenu plombe, za jedan zub ∙ U ponudu nije uključena izrada krunice već je za istu moguća nadoplata na licu mjesta ∙ 1 osoba može koristiti 1 kupon za sebe ∙ Kuponi se mogu poklanjati ∙ Potrebna je telefonska najava i rezervacija termina na 095/ 9060-747 ∙ Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin a na isti nije došao ili ga otkazao barem 24h ranije ∙ Kupon iskoristiv na adresi: Ulica Ferde Livadića 3, Zagreb ∙ Rok iskoristivosti kupona do 18.11.2012. ∙Ponuda je ograničena na 150 kupona

Načini plaćanja: kartično plaćanje, plaćanje uplatnicom, internet bankarstvo

VIŠE O TVRTKI

Ljubav prema stomatologiji proizašla je prije svega iz velike ljubavi prema ljudima. Upravo zato je cijeli svoj život doktorica Branka Asančaić posvetila dentalnoj medicini kako bi svi pacijenti bili zadovoljni svojim prirodnim, zdravim i lijepim osmjehom. Kao ljudsko biće i liječnik svjesna činjenice da posjet stomatologu nije uvijek ugodan, primarni cilj u ordinaciji je pružiti minimalno invazivnu i vrhunsku kvalitetu usluge uz opušten boravak. Svaki čovjek je poseban, svaki zub je poseban i upravo zato zahtjeva poseban i individualan pristup. Povjerenje između doktora i pacijenta najdragocjenije je u stomatologiji; ono se gradi postepeno i strpljivo, a rezultira širokim osmjehom na licu zadovoljnog pacijenta. Dugogodišnje iskustvo našeg partnera, kao i visokokvalitetni materijali koji se koriste, visoka razina čistoće i kvalitete, te individualan pristup, rezultirali su time da od početka svoje profesionalne karijere do danas u ordinaciji imaju samo zadovoljne pacijente koji se uvijek vraćaju. Njihovo povjerenje potvrda je da su se godine učenja, rada i truda isplatile. U ordinaciji dentalne medicine Dr. Asančaić nude vam se sljedeće usluge: vrhunska estetika, funkcija i dugotrajnost radova iz restorativne stomatologije i protetike, estetska stomatologija, zubne fasete – veneer, izbjeljivanje zubi, protetika (krune, mostovi, proteze), oralna kirurgija, implantati, endodoncija (liječenje zubi) i pedodoncija.

KONTAKT I LOKACIJA

Ordinacija dentalne medicine Dr.Asančaić
Ulica Ferde Livadića 3, Zagreb
095/ 9060-747
antunas@gmail.com

Trenutno aktivne ponude