Individualni tečaj engleskog, francuskog, španjolskog, njemačkog ili ruskog u LANITI

Voucher vrijedan 500 kn platite samo 49 kn i uštedite na redovnoj cijeni tečaja koji košta 3.100 kuna po cjeniku partnera

1 prodanih
Ponuda je istekla.
Ovu ponudu je dogovorila i objavila tvrtka Fluctus d.o.o.
500.00kn 49.00kn

OPIS PONUDE

Ponekad je lakše učiti strane jezike u grupama te na taj način i uz pomoć kolega dolaziti do novih spoznaja, ali i prikriti trenutno (ne)znanje stranog jezika, no sigurno najkvalitetniji i najkonkretniji napredak ćete postići u individualnom radu sa profesorima. Često vam je takva opcija neprihvatljiva i zbog cijene no Povoljno.hr rješava i taj problem! Bilo da ste početnik ili već imate određena predznanja, bilo da trebate razviti poslovni ili svakodnevni konverzacijski segment, ovi će vam sati sigurno dobro doći jer ćete ih provesti uz vrhunske znalce i stručnjake LANITA škole stranih jezika!


NAPOMENE

Ponuda se odnosi na voucher vrijedan 500 kn za individualni tečaj stranog jezika po izboru (engleski, njemački, ruski, francuski ili španjolski) u trajanju od 30 školskih sati ∙ 1 osoba može iskoristiti 1 kupon za sebe ∙ Kuponi se mogu poklanjati ∙ Redovna cijena partnera za 30 školskih sati individualnog tečaja je 3.100 kn, a razliku od 2.600 kn kupac nadoplaćuje u školi ∙ Termini po dogovoru sa partnerom (jutarnji ili popodnevni ili subotom) ∙ Najniža dobna granica za pohađanje tečaja je 15 godina ∙ Obavezna je telefonska ili mail najava po primitku kupona na 099/ 7729-659 ili lanita@live.com ∙ Kupon iskoristiv na adresi: Maretićeva 3, Zagreb ∙ Rok iskoristivosti kupona do 15.11.2012. (rok za upise)

Načini plaćanja: kartično plaćanje, plaćanje uplatnicom, internet bankarstvo

VIŠE O TVRTKI

Škola stranih jezika LANITA upoznata je sa svim suvremenim metodama podučavanja stranih jezika, te odabiru ono najbolje prema potrebama i željama svojih polaznika. Nastava škole je izrazito individualizirana i izlazi u susret svakom pojedincu. Njezin cilj je da po završetku određenog stupnja polaznik ovlada odgovarajućim jezičnim strukturama i da se zna u okviru te jezične razine pismeno i usmeno izražavati. Kroz nastavu se polaznici također upoznaju s kulturom i civilizacijom stranih zemalja, te se u obrazovanje uvijek nastoji ugraditi i relevantne svjetske događaje. Individualni pristup omogućuje rad u manjim grupama. Važno je istaknuti da su grupe dobno i jezično usklađene i da se najveća pažnja poklanja jezičnoj praksi tj. kvalitetnom pismenom i usmenom izražavanju.

KONTAKT I LOKACIJA

LANITA - Škola stranih jezika
Maretićeva 3, Zagreb
099/ 7729-659
lanita@live.com

Trenutno aktivne ponude