Geliranje noktiju i french manikura u salonu ARSLORE za samo 79 kuna

Nemojte zapostaviti njegu svojih ruku i sa povjerenjem se obratite profesionalnom osoblju studija Arslore

8 prodanih
Ponuda je istekla.
Ovu ponudu je dogovorila i objavila tvrtka Fluctus d.o.o.
160.00kn 79.00kn

OPIS PONUDE

Rijetki su u noktima prepoznali priliku za izražavanje vlastite kreativnosti. Zaposlenice salona ARSLORE prave su umjetnice u njezi noktiju, a nakon njihovog tretmana vaši nokti će izgledati tako uredno i njegovano da će vam svi pozavidjeti. Za samo 79, umjesto 160 kuna i vi možete imati savršeno uređene nokte. Nakon geliranja noktiju i french manikure u salonu, vaši nokti mogu biti isključivo – savršeni!


NAPOMENE

Ponuda se odnosi na tretman geliranja noktiju i french manikuru ∙ 1 osoba može koristiti više kupona za sebe osobno ∙ Kuponi se mogu poklanjati ∙ Obavezna je telefonska rezervacija termina minimalno 3 dana ranije na telefon 091/ 570-8488 ∙ Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin, a nije došao ili otkazao isti barem 24h ranije ∙ Kupon iskoristiv na adresi: Ulica Hrastova 66, Zagreb ∙ Radno vrijeme salona: PON-PET 08-12h i 15-21h, SUB 09-13h ∙ Rok iskoristivosti kupona do 31.01.2013. ∙ Ponuda je ograničena na 100 kupona

Načini plaćanja: kartično plaćanje, plaćanje uplatnicom, internet bankarstvo

VIŠE O TVRTKI

Studio za manikuru i njegu ruku ARSLORE nalazi se na poslovnoj lokaciji, Ulica Hrastova 66, Zagreb. Najvažnija i osnovna misija salona je pružiti vam visokokvalitetne uslugu kroz brigu za vaše zdravlje i ljepotu. Ljubazno i stručno osoblje će se pobrinuti da zablistate u svom punom sjaju. Bilo da se radi o našoj današnjoj ponudi ili nekom drugom tretmanu iz bogate ponude salona spremno se opustite u ugodnom ambijentu.

KONTAKT I LOKACIJA

ARSLORE STUDIO
Hrastova ulica 66, Zagreb
091/ 570-8488
antonija_l@net.hr

Trenutno aktivne ponude