FITNESS CENTAR XXL – najveći i najbolje opremljeni fitness i aerobic centar u gradu

Neograničeno korištenje teretane, grupni programi vježbanja, Power Plate i sauna; sve navedeno za samo 165 kuna!

228 prodanih
Ponuda je istekla.
Ovu ponudu je dogovorila i objavila tvrtka Fluctus d.o.o.
350.00kn 165.00kn

OPIS PONUDE

Dvanaesti mjesec rezervirajte za redovite posjete FITNESS CENTRU XXL koji je samo za korisnike Povoljno.hr portala pripremio nevjerojatnu ponudu! Od 01. do 30.12. možete neograničeno vježbati u teretani XXL1 ili XXL2 (obje na Zagrebačkom Velesajmu), isprobati grupne treninge po vlastitom izboru, koristiti revolucionarni uređaj Power Plate, kao i opuštajuću saunu, po promotivnoj cijeni od samo 165 kuna! U grupne programe su uključeni: Fat loss, Body Workout, Morning Workout, Pilates, Zumba, Fat Burn, Power Yoga, Fit2Fite, Lift/Pump, Trbuh-noge-guza, Complete workout, Fit ball, itd. Nije li ovo idealna prilika da ovu godinu okrunite fantastičnom ponudom od koje ćete se osjećati i izgledati bolje nego ikada prije! Uz vrsne stručnjake i trenere, te ljubazno osoblje centra, sigurno ćete uživati u svakoj sekundi provedenoj u XXL-u te se poželjeti vratiti ponovno i u 2013. godini! ;)

 

Ovdje možete provjeriti raspored grupnih programa za XXL1 i XXL2

Posebna napomena: u ponudu od svih grupnih programa koji su na rasporedima NE ULAZE: kendo, cycling, walk, box, kick thai boxing, jazz dance, keiko plesna škola


NAPOMENE

Ponuda uključuje jednomjesečnu članarinu koja se odnosi na sve grupne programe, teretanu, power plate i saunu ∙ Neograničeno korištenje svega navedenog, ali ovisno o popunjenosti kapaciteta i željenih termina ∙ Raspored i termine treninga možete provjeriti i u direktnom kontaktu sa partnerom na 01/ 6520-081 ∙ Kuponi iskoristivi na obje lokacije, ovisno o željenim aktivnostima: Avenija Dubrovnik 15, Zagrebački Velesajam - XXL1, paviljon 25 (galerija) i/ili XXL2, paviljon 10 (ulaz sa južnog parkirališta na Av. Dubrovnik) ∙ Obavezna je telefonska najava prije prvog dolaska i učlanjenje u prostorijama centra XXL2 ∙ 1 osoba može koristiti 1 kupon za sebe ∙ Kuponi se mogu poklanjati ∙ Ponuda se odnosi isključivo na nove članove ∙ Kupon iskoristiv isključivo u periodu od 01.12.-30.12.2012. (ne može se nastaviti trenirati u 1.mjesecu) ∙ U ponudu od svih grupnih programa NISU uključeni: kendo, cycling, walk, box, kick thai boxing, jazz dance, keiko plesna škola (posebno se nadoplaćuju za zainteresirane)

Načini plaćanja: kartično plaćanje, plaćanje uplatnicom, internet bankarstvo

VIŠE O TVRTKI

FITNESS CENTAR XXL - Av. Dubrovnik 15

XXL FITNESS I AEROBIK CENTAR otvorio je svoja vrata u Zagrebu 2009. godine. Centar se nalazi na Zagrebačkom Velesajmu u Paviljonima 25 i 10. Ono što je posebnost ovog centra je da posluju po postavci 'open spacea' u prostoru teretane veće od 1000 m2 u kojoj ima mnoštvo radnih jedinica. Bilo da vježbate na cardio spravama ili s utezima ili sjedite u kafiću, vidite sve što se događa. Teretana posjeduje aerobne Life Fitness sprave i velik broj mašina, te klupe i slobodne utege. Centar nudi još dodatne dvorane za sve vrste grupnih treninga, kao i razne vrste plesa i rekreacije. Najveća stijena za penjanje u Hrvatskoj se također nalazi u partnerovom prostoru. Prostor caffe bara sa toplim i hladnim i energetskim napicima ima 40 sjedećih mjesta. U ponudi je i protein-bar sa mogućnošću kupnje dodataka prehrani svih renomiranih proizvođača. Uvijek dostupan parking omogućuje nesmetani prilazak centru u svako doba dana. Treneri sa iskustvom i kineziološkim obrazovanjem uvijek su vam dostupni i na raspolaganju. Zapravo, centar ima sve… jednostavno dođite i uživajte!

KONTAKT I LOKACIJA

FITNESS CENTAR XXL - Av. Dubrovnik 15
XXL 1, paviljon 25 (galerija), 01/ 6529-273
XXL 2, paviljon 10 -južni ulaz
01/ 6520-081, info@fc-xxl.hr
http://www.fc-xxl.hr

Trenutno aktivne ponude