eKupi web trgovina - dvije 'Lude dude' za vaše mališane sada možete platiti samo 82 kn

U ovo vrijeme darivanja razveselite svoje najdraže zabavnim anatomskim dudama varalicama po promotivnoj cijeni

8 prodanih
Ponuda je istekla.
Ovu ponudu je dogovorila i objavila tvrtka Fluctus d.o.o.
138.00kn 82.00kn

OPIS PONUDE

Blagdansko vrijeme donosi radost i veselje, ali nekima i brige oko odabira pravih poklona za najdraže osobe… Današnjom ćemo vam ponudom omogućiti da nabavite super zabavan i originalan poklon za sve najmlađe najdraže osobe i ispadnete super mama, tata, baka, deda, teta, ujak, itd. „Lude dude“ iz ponude eKupi web shopa, dizajnirali su stomatolozi, a testirale same bebe – iste su ih oduševile! :) Osim što su zanimljive i šaljive, izrađene su od silikona i anatomski oblikovane, te potpuno sigurne za zdravlje beba! Dude različitih motiva i 'tema' razveseliti će i odrasle, jer teško je odoljeti klincima sa ovako dobrim dudama! Dvije „Lude dude“ vrijedne 138 kn možete platiti samo 82 kune!


NAPOMENE

Ponuda uključuje 2 ''Lude dude'' po izboru ∙ 1 osoba može kupiti 4 kupona za sebe ∙ Kuponi se mogu poklanjati ∙ Po primtku kupona, na kojemu je posebno naveden pripadajući 'eKupi' kod (šifra) potrebno je napraviti standardnu narudžbu na www.ekupi.hr, te odabrane artikle dodati u košaricu za kupnju - 'eKupi' kod (šifru) sa kupona obavezno upisati u polje „Poklon bon“ ∙ Detalje ponude pogledajte OVDJE ∙ Ovisno o tome da li želite dostavu ili osobno preuzimanje na centralnom skladištu treba odabrati dotičnu opciju, a ukoliko odabirete dostavu potrebno je i odabrati način plaćanja za iznos dostave (35kn) ∙ Dostava nije uključena u ponudu, ali je moguća za područje cijele Hrvatske uz navedenu nadoplatu ∙ Osobno preuzimanje je moguće u centralnom skladištu partnera na adresi: Logistički centar Rugvica, Dugoselska cesta 5, 10370 Rugvica ∙ Radno vrijeme za preuzimanje robe je od PON-PET: 10-12h i 15h-17h, kao i SUB: 10-12h (netko drugi može preuzeti narudžbu umjesto Vas uz prethodnu najavu) ∙ Sve informacije o narudžbama samog proizvoda, kao i o uvjetima dostave saznajte na besplatnom info telefonu 0800-200-122 (radnim danima od 8:30-17:00h) ∙ Kupon se ne može kombinirati s ostalim popustima i akcijama partnera ∙ Rok iskoristivosti kupona do 11.01.2013. ∙ Ponuda je ograničena na 100 kupona

Načini plaćanja: kartično plaćanje, plaćanje uplatnicom, internet bankarstvo

VIŠE O TVRTKI

eKupi - Web trgovina

EKUPI d.o.o., trgovina koja je specijalizirana za prodaju putem Interneta i nudi više od 60.000 raspoloživih artikala iz različitih područja elektronike, informatike, uredske opreme, knjiga i ostalih multimedijalnih izdanja. Uskoro u ponudi 'eKupi' moći će se pronaći školske knjige za sve razrede, te školski pribor. Provjerite na www.ekupi.eu ukupnu ponudu 'eKupi' web trgovine. Partner svojim kupcima pruža sigurnost, jednostavnost, dostupnost, te najveći izbor.

KONTAKT I LOKACIJA

eKupi - Web trgovina
Dugoselska cesta 5, Rugvica
0800 200-122
info@ekupi.hr
http://www.ekupi.hr

Trenutno aktivne ponude