Dvije karte po cijeni jedne za utakmicu MNK ALUMNUS i MNK Murter

Platite samo 20 kn za dvije ulaznice i dva pića po izboru, te se odlično provedite i navijajte za dobar nogomet!

8 prodanih
Ponuda je istekla.
Ovu ponudu je dogovorila i objavila tvrtka Fluctus d.o.o.
40.00kn 20.00kn

OPIS PONUDE

Europsko prvenstvo u futsalu, održano prošle godine u Hrvatskoj, izazvalo je pravu euforiju i mali nogomet približilo široj publici. Ako ste se i vi gledajući prijenose utakmica zaljubili u ovaj sport, nudimo vam savršenu priliku da ga zavolite još više. Zagrebački malonogometni klub ALUMNUS 24. studenoga ugošćuje malonogometni klub Murter. Pozivamo sve ljubitelje sporta i one željne dobre zabave da dođu podržati dečke u ovome dvoboju! Očekuje vas uzbudljiva utakmica i zanimljiva nagradna igra u kojoj, između ostaloga, možete osvojiti godišnju kartu i člansku iskaznicu MNK Alumnusa. Uz svoje karte možete za istu cijenu odabrati i dva pića po izboru, čime užitak može biti još samo veći! Dođite, povedite prijatelje i zabavite se! Vidimo se u Martinovki!


NAPOMENE

Ponuda uključuje 2 karte za utakmicu i 2 pića po izboru ∙ Utakmica 8.kola 1.HMNL između MNK Alumnusa i MNK Murtera igra se u sportskoj dvorani Martinovka, u subotu 24.11.2012. s početkom u 20h ∙ Nema ograničenja u broju kupona ∙ Kuponi se mogu poklanjati ∙ Prilikom plaćanja općom uplatnicom ili internet bankarstvom obavezno je slanje kopije uplatnice ili potvrde o plaćanju do petka (23.11.) do 12:00 sati na povoljno@povoljno.hr, radi pravovremene evidencije i slanja pripadajućih kupona

Načini plaćanja: kartično plaćanje, plaćanje uplatnicom, internet bankarstvo

VIŠE O TVRTKI

MNK ALUMNUS (SSD Martinovka)

MNK ALUMNUS klub je kratke povijesti, ali visokih aspiracija, koji je svoju povijest počeo pisati 2002. godine kao fakultetska ekipa, a već je u sezoni 2011./2012. ponosno koračao prvoligaškim parketima, pod tadašnjim imenom 'OVB Allfinanz'. Pred početak sezone 2012./2013. dolazi do drastičnih promjena u klubu. Ne samo da je ime kluba zamijenjeno u 'Alumnus', već je klub dobio potpuno novi ustroj. Postavljeni su ambiciozni dugoročni ciljevi na čijoj realizaciji se marljivo radi.

KONTAKT I LOKACIJA

MNK ALUMNUS (SSD Martinovka)
Miramarska b.b., Zagreb
091/ 1714-326
info@mnkalumnus.com
http://www.mnkalumnus.com

Trenutno aktivne ponude