Anticelulitne masaže – vaš konačni obračun sa neželjenim celulitom

Kozmetički salon AURORA donosi vam paket od 5 anticelulitnih masaža u trajanju od 30 minuta svaka, po cijeni od samo 199 kn!

8 prodanih
Ponuda je istekla.
Ovu ponudu je dogovorila i objavila tvrtka Fluctus d.o.o.
500.00kn 199.00kn

OPIS PONUDE

Predstavljamo vam kozmetički salon AURORA koji vam donosi veliki popust na paket od 5 anticelulitnih tretmana, odnosno anticelulitne masaže koje će vašoj koži vratiti glatkoću i čvrstinu, ukloniti toksine, revitalizirati tijelo i sagorijevati masne stanice. A sigurno će vam odlično doći kvalitetna masaža, koja će vas i dodatno opustiti i umjesto vas voditi bitku sa neželjenim celulitom. Tretman je namijenjen za kritična područja, a svatko može koristiti i više kupona za sebe!


NAPOMENE

Ponuda se odnosi na paket od 5 anticelulitnih masaža (svaka u trajanju po 30 min.) ∙ 1 osoba može koristiti neograničen broj kupona za sebe ∙ Kuponi se mogu poklanjati ∙ Obavezna je telefonska rezervacija termina minimalno 7 dana ranije na telefon 092/ 164-5776 (najbolje vrijeme za pozive između 13 i 15h) ∙ Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin, a nije došao ili otkazao isti barem 24h ranije ∙ Kupon iskoristiv na adresi: Zagrebačka cesta 16, Zagreb ∙ Radno vrijeme partnera: PON-PET 09-20h, SUB 9-12h ∙ Rok iskoristivosti kupona do 15.01.2013.

Načini plaćanja: kartično plaćanje, plaćanje uplatnicom, internet bankarstvo

VIŠE O TVRTKI

Kozmetički salon AURORA mjesto je kojem možete pristupiti sa punim povjerenjem i uvjeriti se u njihovu kvalitetu. Ljubazan pristup prema klijentima, kojima pružaju najkvalitetnije kozmetičke usluge, sve na adresi Zagrebačka cesta 16, Zagreb. Salon krasi moderno opremljen ambijent, uređen s ciljem kako bi se njihovi klijenti mogli što bolje opustiti i uživati u profesionalnim rukama stručno osposobljenog osoblja.

KONTAKT I LOKACIJA

Kozmetički salon AURORA
Zagrebačka cesta 16, Zagreb
092/ 164-5776
salonaurora2@gmail.com

Trenutno aktivne ponude