Anticelulitna masaža – obračun sa neželjenim celulitom počinje u KS NIRVANA

Kozmetički salon NIRVANA donosi vam tretman anticelulitne masaže u trajanju od 30 minuta, po cijeni od samo 45 kn!

8 prodanih
Ponuda je istekla.
Ovu ponudu je dogovorila i objavila tvrtka Fluctus d.o.o.
120.00kn 45.00kn

OPIS PONUDE

Borba sa neželjenim celulitnim naslagama traje tijekom cijele godine, a kako bi bitku sa navedenim „neprijateljem“ počeli na vrijeme, za vas smo pripremili novu odličnu ponudu u kozmetičkom salonu NIRVANA! Donosimo vam veliki popust na tretman anticelulitne masaže koja će vašoj koži vratiti glatkoću i čvrstinu, ukloniti toksine, revitalizirati tijelo i sagorijevati masne stanice. Tretman je namijenjen za kritična područja, a svatko može koristiti i više kupona za sebe!


NAPOMENE

Ponuda se odnosi na 1 anticelulitnu masažu ∙ 1 osoba može iskoristiti 3 kupona za sebe ∙ Kuponi se mogu poklanjati (također po 3 kupona za istu osobu) ∙ Obavezna je telefonska rezervacija termina minimalno 3 dana unaprijed na 095/ 9261-033 ∙ Eventualno otkazivanje termina moguće 24h ranije, u suprotnom se kupon smatra iskorištenim ∙ Kupon iskoristiv na adresi: III. Ravnice 21 ∙ Rok iskoristivosti kupona do 10.02.2013.

Načini plaćanja: kartično plaćanje, plaćanje uplatnicom, internet bankarstvo

VIŠE O TVRTKI

NIRVANA SALON

NIRVANA je kozmetički salon za njegu tijela i masažu, te idealna oaza za svaku urbanu ženu i muškarca koji žele izgledati i osjećati se lijepo i zdravo. Širok asortiman tretmana za njegu lica i tijela, uljepšavanje, pomlađivanje i opuštanje temelji se na dugogodišnjem iskustvu i predanosti. Duga lista zadovoljnih i stalnih klijenata njihova je najbolja preporuka i potvrda kvalitete. Posjetite salon na adresi 3. Ravnice 21 i prepustite se stručnim i nježnim rukama osoblja salona.

KONTAKT I LOKACIJA

NIRVANA SALON
III. Ravnice 21, Zagreb
091/ 6445-772
info@nirvanamasaza.com
http://www.nirvanamasaza.hr

Trenutno aktivne ponude