4 tretmana radiofrekvencije u SENSA centru zdravlja i ljepote

Uštedite čak 1.490 kuna na tretmanima koji će vam pomoći u uklanjanju strija i celulita, zatezanju kože ili za face-lifting

8 prodanih
Ponuda je istekla.
Ovu ponudu je dogovorila i objavila tvrtka Fluctus d.o.o.
1800.00kn 310.00kn

OPIS PONUDE

Kontrolirano dubinsko zagrijavanje kože sondom koje dovodi do poboljšanja metabolizma stanica, povećanja mišicnog tonusa i elastičnosti tkiva, te do stvaranja novog kolagena, nazivamo radiofrekvencijom. Upravo takva 4 tretmana u SENSA CENTRU možete iskoristiti za nekirurški face lifting, uklanjanje strija, uklanjanje celulita ili zatezanje kože, sve po vašem izboru i osobnim potrebama. Tretman provjereno uspješno smanjuje celulit i lokalizirane masne naslage, strije i akne te se njime uspješno izvodi i nekirurški lifting lica i dekoltea kao i zatezanje grudiju. Četiri tretmana radifrekvencije u trajanjima po pola sata, mogu biti vaši za samo 310 kuna!


NAPOMENE

Ponuda uključuje 4 tretmana radiofrekvencije za namjenu po izboru (kako je opisano u tekstu ponude) u trajanju 30 min. za pojedini tretman ∙ 1 osoba može iskoristiti 1 kupon za sebe ∙ Kuponi se mogu poklanjati ∙ Potrebna je telefonska najava na 01/3650-449 ili 01/4618-220, minimalno tjedan dana unaprijed, radi rezervacije termina ∙ Kupon iskoristiv na adresi: Trg Krešimira Ćosića 11a, Zagreb ∙ Kupon se smatra iskorištenim ukoliko korisnik nije došao na zakazani termin ili ga nije odjavio barem 24h ranije ∙ Rok iskoristivosti kupona do 15.12.2012. (za prvi dolazak)

Načini plaćanja: kartično plaćanje, plaćanje uplatnicom, internet bankarstvo

VIŠE O TVRTKI

SENSA Centar Zdravlja i Ljepote

SENSA Centar zdravlja i ljepote, svojim klijenticama usluge pruža na adresi: Trg Krešimira Ćosića 11a, u salonu koji se na stručan i profesionalan način brine o lijepom izgledu, zdravlju i higijeni svojih klijentica. Educirano osoblje salona će sa lakoćom ispuniti vaše zahtjeve i rado odgovoriti na vaša pitanja vezana za ljepotu i izgled. Preparati koji se koriste u salonu su proizvodi renomiranih tvrtki, pri čemu se naročito obraća pažnja na neškodljivost i prirodno porijeklo sastojaka, kako bi klijenticama bila pružena samo vrhunska usluga, kakvu i zaslužuju. Pored naše današnje ponude, salon vam nudi veliki spektar usluga sa područja ljepote i zdravlja.

KONTAKT I LOKACIJA

SENSA Centar Zdravlja i Ljepote
Trg Krešimira Ćosića 11a
01/ 4618-220
info@sensa-centar.hr
http://www.sensa-centar.hr

Trenutno aktivne ponude