20 udarnih tretmana mršavljenja u salonu GOGA uz mnoge dodatne pogodnosti

5 Body Wrappinga, 5 limfnih drenaža, 10 vježbanja na Vibro Poweru, mjerenje BMI, nutricionističko savjetovanje i solarij

7 prodanih
Ponuda je istekla.
Ovu ponudu je dogovorila i objavila tvrtka Fluctus d.o.o.
3100.00kn 649.00kn

OPIS PONUDE

Pronašli smo učinkovito rješenje za sve naše korisnice željne lijepog izgleda, ali i za sve naše korisnike koji traže idealan poklon najdražim pripadnicama nježnijeg spola, možda baš za Valentinovo! Salon za masažu i njegu tijela GOGA, donosi vam siguran i učinkovit paket tretmana za mršavljenje od čak 20 različitih tretmana, koji donosi konkretne rezultate, a uključuje pet body wrapping tretmana, pet aparativnih limfnih drenaža sa Body Press aparatom i deset vježbanja na Vibro Power aparatu! Body wrapping tretmani, od milja zvani i špek tretmani, efikasno će se obračunati upravo s masnim naslagama (mazanje lipolit kremom, zamatanje u prozirnu foliju i deku, te 45 minuta boravka u Infra Therapist sauni koja rastapa masnoće) - postupak se ponavlja kroz pet dolazaka nakon čega ćete istopiti nekoliko kilograma i do ukupno 35cm u obujmu. Vibro Power uništava celulit, pospješuje bržu izmjenu tvari u organizmu i eliminaciju toksina te pojačava cirkulaciju i rad limfnog sustava. Uz pomoć tog jedinstvenog vježbanja, u 10 puta po 30 minuta, oblikuju se bedra, struk, trbuh i ramena, čime se smanjuje obujam i centimetri na ključnim mjestima! Kvalitete aparata BODY PRESS i limfne drenaže lako ćete prepoznati kroz povećanu elastičnost kože, opću relaksaciju, ali i brži protok krvi i limfe, istezanje skraćenog mekog tkiva i izazivanje lokalne hiperemije. Uz ove „udarne“ tretmane u ponudu je uključeno i nutricionističko savjetovanje uz GRATIS analizu tijela koja uključuje mjerenje indexa tjelesne mase, kao i korištenje ukupno 20 minuta solarija, kako bi popravili svoj ten.


NAPOMENE

Ponuda uključuje 5 Body Wrapping tretmana (špek tretmani) u Infra Therapist sauni, 5 aparativnih limfnih drenaža sa Body Press aparatom i 10 vježbanja na Vibro Power aparatu + GRATIS analiza tijela koja uključuje mjerenje indexa tjelesne mase i nutricionističko savjetovanje + 2 x 10 min. solarija ∙ Potrebna je telefonska rezervacija termina na 01/ 2455-552 ili 098/ 9089-731 ∙ 1 osoba može iskoristiti 1 kupon na svoje ime ∙ Kuponi se mogu poklanjati ∙ Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin, a nije došao ili otkazao isti najmanje 24h ranije ∙ Kupon iskoristiv na adresi: II. Ferenščica, odvojak 4, br. 1 ∙ Rok iskoristivosti kupona do 30.03.2013.

Načini plaćanja: kartično plaćanje, plaćanje uplatnicom, internet bankarstvo

VIŠE O TVRTKI

Salon za masažu i njegu tijela GOGA

Salon za masažu i njegu tijela GOGA otvoren je 2003. godine i u svojih 10 godina rada može se pohvaliti izvrsnim rezultatima na svim poljima, a prednjače sa izuzetno učinkovitim programom mršavljenja na zadovoljstvo svojih klijenata. Osim vrlo ugodne i pozitivne atmosfere u salonu, rezultati govore da je mnogo klijenata skinulo bez ikakvih problema i gladovanja od 10 do 20 kilograma, te 2 do 3 konfekcijska broja u obujmu. Najveći do sada postignuti rezultat je skinutih 35 kg! Svakom klijentu se pristupa individualno, zavisno koliko kilograma i obujma želi skinuti. Efekt je trajni, nema jo-jo efekta kao kod mnogih dijeta. U svakom trenutku u salonu vam je na usluzi stručno medicinsko osoblje.

KONTAKT I LOKACIJA

Salon za masažu i njegu tijela GOGA
Ferenščica 2, odvojak 4, broj 1
01/ 2455-552, 098/ 9089-731
salon.goga@gmail.com
http://www.salon-goga.com

Trenutno aktivne ponude