2 tretmana kavitacije i elektrostimulacije, uz aparativnu limfnu drenažu u REVITALIS-u

Platite samo 179, umjesto 600 kn, kako biste oblikovali svoje tijelo na željeni način i sve iznenadili svojim novim izgledom!

8 prodanih
Ponuda je istekla.
Ovu ponudu je dogovorila i objavila tvrtka Fluctus d.o.o.
600.00kn 179.00kn

OPIS PONUDE

Ovom ponudom vam nudimo jednostavan način da uljepšate i zategnete tijelo; kavitaciju, kojom pomoću ultrazvučnih valova razbijate masne stanice, a da pri tome mišići i organi ostaju netaknuti; elektrostimulaciju, kojom ubrzavate mršavljenje i poboljšavate tonus kože (učinkovito protiv strija) uz aparativnu limfnu drenažu koja će poboljšati optok limfe i potaknuti oslobađanje toksina iz vašeg organizma. Odlučite se iskoristiti super popust kakav vam omogućuje Povoljno.hr jer smo se sa našim partnerom, salonom za njegu lica i tijela REVITALIS PLUS dogovorili da ovom prilikom platite samo 179 kn za novi zanosan izgled! Ako još nikada niste iskušali ovakav način tretiranja tijela, još jedan razlog da odaberete ovu ponudu i sami se uvjerite u kvalitetu kavitacije, ektrostimulacije, te limfne drenaže!


NAPOMENE

Ponuda se odnosi na 2 tretmana koja uključuju: kavitaciju i elektrostimulaciju (30 min.), te aparativnu limfnu drenažu (30 min.) ∙ Obavezna telefonska najava i rezervacija termina 5 dana unaprijed na 098/ 930-7532 ili 099/ 202-6032 ∙ Rok za eventualno otkazivanje zakazanog termina je 24h unaprijed,u suprotnom se kupon smatra iskorištenim • 1 osoba može koristiti 1 kupon za sebe ∙ Kuponi se mogu poklanjati ∙ Kupon iskoristiv na adresi: Mihanovićeva 30a, Zagreb ∙ Rok iskoristivosti ponude je do 14.02.2013.

Načini plaćanja: kartično plaćanje, plaćanje uplatnicom, internet bankarstvo

VIŠE O TVRTKI

REVITALIS PLUS Salon za njegu tijela

Salon za njegu lica i tijela REVITALIS PLUS nalazi se u srcu Zagreba, na adresi Mihanovićeva 30a, gdje se profesionalno i stručno bave podizanjem estetskih standarda Zagrepčanki i Zagrepčana. Najvažnija i osnovna misija salona je pružiti vam visokokvalitetne kozmetičke usluge kroz brigu za Vaše zdravlje i ljepotu. Ljubazni i iskusni stručnjaci će se pobrinuti da zablistate u svom punom sjaju. Bilo da se radi o našoj današnjoj ponudi ili nekom drugom tretmanu iz bogate ponude REVITALIS PLUS-a spremno se prepustite stručnom osoblju, koje će vas ljubazno primiti u modernom i ugodnom ambijentu salona.

KONTAKT I LOKACIJA

REVITALIS PLUS Salon za njegu tijela
Mihanovićeva 30 A
098/ 930-7532, 099/ 202-6032
kontakt@revitalisplus.com
http://www.revitalisplus.com

Trenutno aktivne ponude