15 udarnih tretmana mršavljenja u salonu GOGA uz 81% popusta

5 tretmana aparativne limfne drenaža, 5 tretmana u Infra Therapist sauni i 5 Vibro Power vježbanja! Amex i Diners na rate

1 prodanih
Ponuda je istekla.
Ovu ponudu je dogovorila i objavila tvrtka Fluctus d.o.o.
2600.00kn 489.00kn

OPIS PONUDE

  • Ponovno Vas vodimo u salon za masažu i njegu tijela GOGA, koji vam donosi siguran i učinkovit paket tretmana za mršavljenje od čak 15 različitih tretmana, koji donose konkretne rezultate!
  • Paket udarnih tretmana za mršavljenje uključuje 5 tretmana aparativne limfne drenaža, 5 tretmana u Infra Therapist sauni i 5 vježbanja na Vibro Power!
  • Infra Therapist sauna povoljno utječe na kožu, sagorijeva kalorije i kontrolira težinu, otklanja toksine (efekt znojenja traje i 30 minuta nakon izlaska iz kapsule), umanjuje bol, jača kardiovaskularni sistem i imunološki sistem, te umanjuje stres i umor. Jedan tretman u infra kapsuli će sagorjeti jednaku količinu kalorija kao veslanje ili jogging od pola sata.
  • Vibro Power uništava celulit, pospješuje bržu izmjenu tvari u organizmu i eliminaciju toksina te pojačava cirkulaciju i rad limfnog sustava. Uz pomoć tog jedinstvenog vježbanja, oblikuju se bedra, struk, trbuh i ramena, čime se smanjuje obujam i centimetri na ključnim mjestima!
  • Kvalitete limfne drenaže lako ćete prepoznati kroz povećanu elastičnost kože, opću relaksaciju, ali i brži protok krvi i limfe, istezanje skraćenog mekog tkiva i izazivanje lokalne hiperemije. Osnovna svrha joj je uspostavljanje ravnoteže između tekućina u organizmu te izbacivanje viška tekućine iz organizma kako bi se organizam lakše riješio masnih naslaga.
     

NAPOMENE

  • Ponuda uključuje paket tretmana mršavljenja: 5 aparativnih limfnih drenaža Body Press aparatom, 5 Infra Therapist sauna i 5 Vibro Power vježbanja.
  • Trajanje pojedinačnog tretmana: limfna drenaža - 30 min.; Infra Therapist sauna - 30 min.; Vibro Power vježbanje - 30min.
  • Područja koja se tretiraju: Infra sauna – cijelo tijelo; limfna drenaža - noge, bedra, stražnjica i trbuh; Vibro Power – cijelo tijelo.
  • Potrebna je telefonska rezervacija termina na 01/ 2455-552 ili 098/ 9089-731.
  • 1 osoba može iskoristiti 1 kupon na svoje ime, a kuponi se mogu i poklanjati.
  • Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin, a nije došao ili otkazao isti najmanje 24h ranije.
  • Cjenik pogledajte OVDJE.
  • Rok iskoristivosti kupona do 15.11.2013.
     

Načini plaćanja: kartično plaćanje, plaćanje uplatnicom, internet bankarstvo

VIŠE O TVRTKI

Salon za masažu i njegu tijela GOGA

Salon za masažu i njegu tijela GOGA otvoren je 2003. godine i u svojih 10 godina rada može se pohvaliti izvrsnim rezultatima na svim poljima, a prednjače sa izuzetno učinkovitim programom mršavljenja na zadovoljstvo svojih klijenata. Osim vrlo ugodne i pozitivne atmosfere u salonu, rezultati govore da je mnogo klijenata skinulo bez ikakvih problema i gladovanja od 10 do 20 kilograma, te 2 do 3 konfekcijska broja u obujmu. Najveći do sada postignuti rezultat je skinutih 35 kg! Svakom klijentu se pristupa individualno, zavisno koliko kilograma i obujma želi skinuti. Efekt je trajni, nema jo-jo efekta kao kod mnogih dijeta. U svakom trenutku u salonu vam je na usluzi stručno medicinsko osoblje.

KONTAKT I LOKACIJA

Salon za masažu i njegu tijela GOGA
Ferenščica 2, odvojak 4, broj 1
01/ 2455-552, 098/ 9089-731
salon.goga@gmail.com
http://www.salon-goga.com

Trenutno aktivne ponude