ZLATARNA DODIĆ – 40% popusta na odabrani prodajni asortiman nakita od srebra

Idealan božićni poklon! Voucher platite samo 30 kn i uz njega ostvarite popust na 2 lokacije; City Centar One i Dubrava!

37 prodanih
Ponuda je istekla.
Ovu ponudu je dogovorila i objavila tvrtka Fluctus d.o.o.
30.00kn 30.00kn

OPIS PONUDE

Povoljno.hr i ZLATARNA DODIĆ pripremili su za sve svoje drage korisnike novu fenomenalnu blagdansku ponudu kojoj ćete teško odoljeti! Ponuda uključuje voucher (poklon bon) Zlatarne Dodić koji košta samo 30kn, a uz predočenje istoga korisnik u zlatarni ostvaruje 40% popusta na artikl po vlastitoj želji iz odabranog prodajnog asortimana srebra (preko 100 različitih artikala), bez obzira na cijenu istoga (cijene od 100 kn na više)! Nije li ovo idealna prilika da razveselite sebi dragu osobu ili više njih, jedinstvenim i visokokvalitetnim proizvodom koji nikada ne zastarjeva! U našoj galeriji slika možete pogledati samo neke od ponuđenih predmeta, a cjelokupnu ponudu najbolje je provjeriti na jednoj od dvije lokacije našeg novog partnera!


NAPOMENE

Ponuda uključuje kupon po cijeni od 30 kn uz čije predočenje u Zlatarni Dodić, korisnik ostvaruje 40% popusta na jedan artikl iz odabranog prodajnog asortimana srebra (ponuđenih više od 100 artikala) • 1 kupon iskoristiv za jedan artikl • 1 osoba može koristiti više kupona za sebe • Kuponi se mogu poklanjati • Kupon iskoristiv na 2 lokacije partnera: DUBRAVA: Dubrava 2, Zagreb (tel: 01/2911-001); CITY CENTER ONE: Jankomir 3, Zagreb (tel: 01/3899-001) • Rok iskoristivosti kupona do 27.01.2013. ∙ Kuponi se NE mogu kombinirati sa ostalim akcijama i popustima partnera

Načini plaćanja: kartično plaćanje, plaćanje uplatnicom, internet bankarstvo

VIŠE O TVRTKI

ZLATARNA DODIĆ

Obiteljska tradicija zlatarstva i stvaranja prestižnih radova više od 40 godina sinonim je ZLATARNE DODIĆ. O proizvodnji i prodaji širokog asortimana visokokvalitetnog hrvatskog autohtonog nakita od zlata i srebra svakodnevno brinu stručne ruke naših zaposlenika. Njegovanje obiteljske tradicije, odanost i razvijanje prijateljskih odnosa s kupcima i partnerima, strašću izrađen nakit, te uslužno osoblje ključne su vrijednosti na kojima se temelji misija zlatarne. Vizija našeg partnera je širokom ponudom zlatnog i srebrnog nakita za žene i muškarce, dragog kamenja te velikim izborom vjenčanog prstenja postati vodeći brand u Hrvatskoj i regiji. Viziju, misiju te kratkoročne i dugoročne ciljeve ostvaruju stvaranjem i unaprjeđivanjem procesa proizvodnje te stalnom izobrazbom i usavršavanjem zaposlenika. Inspirirani različitim stilovima i ukusima vjernih posjetitelja nastoje zadovoljiti ukuse svih ciljanih skupina, stalno osluškujući njihove želje i potrebe.

KONTAKT I LOKACIJA

ZLATARNA DODIĆ
City Centar One, Jankomir
01/3899-001
zlatarna@zlatarna-dodic.hr
http://www.zlatarna-dodic.hr

Trenutno aktivne ponude