Zima, Gorski kotar - Smještaj, bogati goranski doručak, sanjkanje i zimske radosti

Trodnevni aranžman za 2 osobe u B&B GINA, te dodatnih 50% popusta na karte za sanjkanje za djecu! AMEX i Diners na rate

2 prodanih
Ponuda je istekla.
Ovu ponudu je dogovorila i objavila tvrtka Fluctus d.o.o.
1280.00kn 640.00kn

OPIS PONUDE

U srcu Gorskog kotara, u malom mjestu Kupjak, na 800 metara nadmorske visine i samo 3 km udaljenosti od čvora Ravna Gora izgrađeno je jedno od najljepših sanjkališta za djecu i Snow Tubby staza, gdje zabava i sanjkanje traju cijelu godinu! Zimi snijeg osiguravaju ili Majka Priroda ili top za zasnježivanje, a staza je uvijek u savršenom stanju. Nakon svake vožnje nema napornog uspinjanja jer vas do vrha staze vozi pokretna traka. Tik podno sanjkališta smjestila se autentična krčma i sobe za iznajmljivanje GINA gdje se možete okrijepiti i pojesti ukusne obroke domaće kuhinje u kojoj se spremaju samo tradicionalna goranska jela. Povedite svoje najmilije, a i sami uživajte u čarima prirode, pogotovo u nadolazeće zimske dane! Svi korisnici Povoljno.hr portala moći će svoj boravak u Kupjaku obogatiti i fenomenalnom ponudom našeg novog partnera, te si za samo 640 kuna osigurati trodnevni aranžman za 2 osobe, uz bogati goranski doručak i dodatnih 50% popusta na karte za sanjkanje za djecu.

 

Snimke sa sanjkališta možete pogledati OVDJE


NAPOMENE

Ponuda uključuje 2 noćenja s doručkom za 2 osobe + 50% popusta na karte za sanjkanje za djecu ∙ 1 kupon vrijedi za 2 osobe ∙ Nema ograničenja u broju kupona po osobi ∙ Kuponi se mogu spajati ∙ Kuponi se mogu poklanjati ∙ Moguće doplate: djeca do 12 godina 30% popusta od redovne cijene; djeca do 3 godine u krevetu s roditeljima GRATIS; doplata za doručak za dijete 20kn ∙ Rezervacija termina ovisi o smještajnoj raspoloživosti kapaciteta ∙ Potrebno je prije kupnje kupona provjeriti raspoloživost željenog termina i napraviti predrezervaciju, a po aktivaciji kupona obavezno potvrditi termin sa imenom i prezimenom, te serijskim brojem kupona na info@drvene-kuce.info ∙ Rok iskoristivosti kupona do 17.12.2012. i od 04.02. do 15.03.2013. ∙ Osiguranje od ozljeda, bolesti, smrti i gubitka prtljage tijekom putovanja i boravka možete ugovoriti OVDJE

Načini plaćanja: kartično plaćanje, plaćanje uplatnicom, internet bankarstvo

VIŠE O TVRTKI

GINA B&B

U sklopu objekta GINA nalazi se pet komfornih soba za iznajmljivanje, sanjkalište i krčma; sve što Vam je potrebno za kvalitetan i sadržajan zimski odmor. Uz sanjkalište se nalazi i mali caffe bar sa natkrivenom terasom koju u zimskim mjesecima griju infracrvene grijalice. Posjetite Kupjak što prije, doživite nevjerojatno gostoprimstvo naših domaćina i dobro se zabavite!

KONTAKT I LOKACIJA

GINA B&B
Kupjak, Gorski Kotar
051/ 817-545, 098/ 468-760
info@drvene-kuce.info
http://www.gorskikotar-sanjkanje.hr

Trenutno aktivne ponude