Seminar za voditelja poslovnice u putničkim agencijama i polaganje stručnog ispita

Platite 2.500 kn umjesto 3.400 kn za stručno osposobljavanje Visoke poslovne škole UTILUS. Amex i Diners na rate

7 prodanih
Ponuda je istekla.
Ovu ponudu je dogovorila i objavila tvrtka Fluctus d.o.o.
3400.00kn 2500.00kn

OPIS PONUDE

Sve zainteresirane korisnike vodimo na stručni seminar za voditelja poslovnice u putničkim agencijama, u sklopu programa Visoke poslovne škole UTILUS. Također, naš partner vas poziva i na prijavu za polaganje stručnog ispita za voditelja poslovnica u putničkim agencijama, a pravo polaganja stručnog ispita imaju svi državljani Republike Hrvatske sa stalnim prebivalištem ovdje, kandidati s najmanje srednje stručnom spremom i kandidati s aktivnim znanjem jednog i poznavanjem drugog svjetskog jezika. Seminari i ispiti održati će se u prostorijama Visoke poslovne škole UTILUS gdje se mogu dobiti sve dodatne informacije i set upisnog materijala. Troškove stručnog seminara kao i stručnog ispita ukupne vrijednosti 3.400,00 kn sada možete platiti samo 2.500,00 kn putem kupona Povoljno.hr!


NAPOMENE

Ponuda se odnosi na stručni seminar za voditelja poslovnice u putničkim agencijama + polaganje ispita ∙ Potreban minimum za formiranje grupe je 20 polaznika ∙ Najkasnije na prvi dan seminara partneru je potrebno dostaviti sljedeću dokumentaciju: ispunjeni OBRAZAC PRIJAVE za voditelja poslovnice, fotokopiju domovnice, fotokopiju svjedodžbe ili diplome o završenom školovanju, potvrdu odgovarajuće obrazovne ustanove o aktivnom znanju jednog svjetskog jezika, izjavu kandidata o poznavanju još jednog stranog jezika, dokaz da je kandidat uplatio naknade troškova seminara i ispita (kupon) ∙ Prijave se primaju u Tajništvu Visoke poslovne škole UTILUS, svaki dan u vremenu od 10-16h ∙ Seminar za voditelja poslovnice u putničkim agencijama održati će se od 11.02. do 16.02.2013. ∙ Adresa održavanja je Trg J. F. Kennedya 6b (u prostorijama VPŠ Libertas) ∙ Kontakti partnera za dogovor oko termina i sve dodatne informacije: 01/ 2442-595 ili utilus@utilus.hr ∙ Kupon iskoristiv do 11.02.2013. (početak seminara)

Načini plaćanja: kartično plaćanje, plaćanje uplatnicom, internet bankarstvo

VIŠE O TVRTKI

UTILUS Visoka poslovna škola

UTILUS visoka poslovna škola privatno je visoko učilište s pravom javnosti za turistički i hotelski menadžment sa sjedištem u Zagreb. Utilus djeluje od 2004. godine temeljem Dopusnice za izvođenje studija Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Misija škole je kvalitetnim programima s praksom za vrijeme studija omogućiti usvajanje stručnih znanja koja će ih osposobiti za samostalni i kreativni rad u turističkoj i hotelijerskoj praksi. Glavna prednost svakog programa je orijentacija kolegija na praktične sadržaje. Program nastave na Utilusu pozitivno su ocijenile tri važne međunarodne turističke institucije: Svjetska turistička organizacija (Madrid), Međunarodno udruženje za studij turizma (IAST) i Međunarodno udruženje za unapređenje menadžmenta (IMDA). Godine 2009. naš partner je postao član Hrvatskog poslovnog udruženja za održivi razvoj, a kasnije i član UNWTO Knowledge Networka, u odjelu Europa. Knowledge Network je novi oblik suradnje Visokoobrazovnih ustanova na kojima se predaje turizam, sa sjedištem u Madridu. Škola je započela i sa izdavanjem vlastitog znanstvenog časopisa Acta Turistica Nova s međunarodnom redakcijom, a 2010. godine Utilus je objavio i prvu znanstvenu knjigu u vlastitoj nakladi.

KONTAKT I LOKACIJA

UTILUS Visoka poslovna škola
Kennedyev trg 6b, Zagreb
01/ 2442-595
utilus@utilus.hr
http://www.utilus.hr

Trenutno aktivne ponude