Prag – zimski praznici u Zlatnom Gradu uz turističku agenciju SVIJET PUTOVANJA

Trodnevni aranžman sa prijevozom, smještajem s doručkom, turističkim pratiteljem i razgledima! AMEX i Diners na rate

8 prodanih
Ponuda je istekla.
Ovu ponudu je dogovorila i objavila tvrtka Fluctus d.o.o.
750.00kn 649.00kn

OPIS PONUDE

Početkom iduće godine priuštite si zasluženi odmor i uživajte u zimskim praznicima u Pragu, uz novu povoljnu ponudu turističke agencije SVIJET PUTOVANJA. U velikom broju ponuđenih destinacija koje možete birati sigurno se ističe ponuda za Zlatni grad, a naš partner se pobrinuo da vam osigura sve potrebno kako bi putovanje bilo što ugodnije. Plan i program putovanja možete provjeriti u cjeniku u prilogu, ali valja istaknuti kako cijeli aranžman uključuje prijevoz autobusom prema programu putovanja, turističkog pratitelja tijekom puta, 2 noćenja s doručkom u hotelu sa 3* (u dvokrevetnim sobama), te sva razgledavanja Praga prema navedenom programu.


NAPOMENE

Ponuda uključuje trodnevni aranžman s prijevozom „Zimski praznici u Pragu“ ∙ Ponuđeni termini putovanja: 04.-06.01.2013. i 11.-13.01.2013. ∙ 1 kupon vrijedi za 1 osobu ∙ Kuponi se mogu poklanjati ∙ Cijena uključuje prijevoz autobusom prema programu putovanja, turističkog pratitelja tijekom puta, 2 noćenja s doručkom u hotelu sa 3* u dvokrevetnim sobama, razgled Praga u pratnji stručnog mjesnog vodiča, razgledavanja prema programu, jamčevno osiguranje, osiguranje od odgovornosti, troškove organizacije i prodaje aranžmana ∙ Cijena NE uključuje: ulaznice za objekte koji se fakultativno posjećuju i putno osiguranje ∙ Informativne cijene ulaznica i moguće doplate: doplata za jednokrevetnu sobu (250 kn), vožnja brodom po Vltavi uz večeru (20 EUR), večera u pivnici (15 EUR) ∙ Preporučeno provjeriti raspoloživost kapaciteta za željeni termin prije kupnje kupona ∙ Odmah po primitku kupona obavezno potvrditi željeni termin agenciji sa imenom i prezimenom, serijskim brojem kupona i vlastitim kontakt brojem na mail adresu info@svijetputovanja.hr radi potvrde rezervacije ∙ Detaljnije informacije dostupne na 01/ 8891-267 ∙ Kupnjom ove ponude potvrđujete i slažete se sa općim uvjetima putovanja ∙ Rok iskoristivosti kupona do 11.01.2013. (zadnji ponuđeni termin polaska) ∙ Osiguranje od ozljeda, bolesti, smrti i gubitka prtljage tijekom putovanja i boravka možete ugovoriti OVDJE

Načini plaćanja: kartično plaćanje, plaćanje uplatnicom, internet bankarstvo

VIŠE O TVRTKI

SVIJET PUTOVANJA

Putnička agencija SVIJET PUTOVANJA dočarati će vam ljepote svake destinacije na koju ste odlučite krenuti sa njima i to iz bogate ponude koju možete provjeriti na njihovim službenim Internet stranicama. Agencija posluje na adresi Froudeova 1-3, u Novom Zagrebu. U samoj poslovnici dočekat će vas ljubazno i stručno osoblje koje će vam svojim iskustvom i savjetima pomoći u organizaciji i realizaciji putovanja. Na vama je samo da odaberete gdje želite otputovati, a ostalo prepustite njima sa potpunim povjerenjem.

KONTAKT I LOKACIJA

SVIJET PUTOVANJA
Froudeova 1-3, Novi Zagreb
01/ 8891-267 (09-16h)
info@svijetputovanja.hr
http://www.svijetputovanja.hr

Trenutno aktivne ponude