Potpuni makeover vaše kose u frizerskom salonu KARLA BRUNI na Savici

Bojanje kose, šišanje, njega Macadamia kozmetikom i fen frizura za samo 108 kn! Moguća nadoplata za pramenove!

23 prodanih
Ponuda je istekla.
Ovu ponudu je dogovorila i objavila tvrtka Fluctus d.o.o.
280.00kn 108.00kn

OPIS PONUDE

Pogledom u ogledalo zaključili ste da vašoj kosi treba osvježenje i novi izričaj, ali niste sasvim sigurni što napraviti i na koji se potez odlučiti… Stoga vas vodimo u ruke vrsnih znalaca i iskusnih profesionalnih frizera u frizerski salon KARLA BRUNI, u zagrebačkom naselju Savica, gdje će vam savjetima i vrhunskom uslugom pružiti potpuni makeover vaše kose! Tretman uključuje bojanje kose, šišanje kose, njegu Macadamia kozmetičkim preparatima (šampon, maska, ulje) i izradu fen frizure, a svatko tko to želi može zamijeniti bojanje za izradu pramenova uz nadoplatu u salonu.


NAPOMENE

Ponuda uključuje bojanje kose, šišanje kose, njegu Macadamia kozmetičkim preparatima i fen frizuru ∙ Moguća zamjena bojanja kose za pramenove, uz obveznu nadoplatu (plativo u salonu; maksimalno 50 kn) ∙ 1 osoba može iskoristiti neograničen broj kupona • Kuponi se mogu poklanjati • Potrebna je telefonska rezervacija termina 2 dana unaprijed na 01/ 6197-166 • Ukoliko korisnik ne dođe na zakazani termin ili ne otkaže isti minimalno 24h ranije, kupon se smatra iskorištenim • Kupon je iskoristiv na adresi: Gruška 20, Zagreb • Radno vrijeme salona: PON, SRI i PET 09-16h, UTO i ČET 12-19h, SUB 08-13h • Rok iskoristivosti kupona do 15.01.2013.

Načini plaćanja: kartično plaćanje, plaćanje uplatnicom, internet bankarstvo

VIŠE O TVRTKI

Frizerski studio KARLA BRUNI koristi samo provjerene i profesionalne proizvode marke Keune, Dixon, Framessi, Macadamia, Argabeta Line. Ovaj salon je pravo mjesto za sve osobe željne vrhunske usluge i provjerenih tretmana za kosu. Salon bogatog iskustva i ugodnog ambijenta nalazi se na lokaciji Gruška 20, te spremno očekuje svakog svog posjetitelja. Klijentu se pristupa individualno, te se izrazito pazi da sve njegove želje i zamisli budu realizirane. Osim današnje ponude u salonu se bave i svim ostalim frizerskim uslugama. Posebnu pažnju pridaju praćenju najnovijih trendova te se zato osoblje salona konstantno dodatno educira.

KONTAKT I LOKACIJA

Frizerski studio KARLA BRUNI
Gruška 20, Zagreb
01/ 6197-166

Trenutno aktivne ponude