Mjesečna članarina za vježbanje u klubu BODY FORMING na Vrbanima

Samo 115 kn za treninge forminga i zumbe, te neograničeno korištenje mini teretane!

23 prodanih
Ponuda je istekla.
Ovu ponudu je dogovorila i objavila tvrtka Fluctus d.o.o.
270.00kn 115.00kn

OPIS PONUDE

Forming je odličan miks pilatesa i drugih vježbi sa ili bez rekvizita, te idealan za oblikovanje tijela, postizanje izdržljivosti i gipkosti. Posebno dizajnirane vježbe pažnju posvećuju gipkosti i istezanju mišića, a ne nabijanju mišićne mase, a odlikuje ih pravilno disanje u skladu s pokretima tijela, te briga o mehanici tijela, ravnoteži, koordinaciji i fleksibilnosti. Zumba je puno zabavnija i laganija, ali se također pri razgibavanju u ritmovima latino glazbe i izvodeći jednostavne koreografije u grupi sagori minimalno 500 kalorija. Kombinaciju ovih treninga, kao i neograničeno korištenje bicikla, orbitreka, traka za trčanje i sprava za učvršćivanje stražnjice, možete pronaći samo u super ponudi našeg novog partnera – fitness studija BODY FORMING!


NAPOMENE

Ponuda se odnosi na mjesečnu članarinu koja uključuje vježbanje 3x tjedno (2x Forming + 1x Zumba) ∙ Ponuda uključuje i mogućnost neograničenog korištenja mini teretane (bicikl, orbitrek, traka za trčanje i sprava za učvršćivanje stražnjice) ∙ Obvezna je najava partneru po kupnji kupona na broj 091/ 565-2525 radi formiranja grupa ∙ Kupon će se smatrati iskorištenim ako je korisnik započeo s treninzima, a nije odradio puno trajanje članarine ∙ Ponuda se odnosi isključivo na nove članove i stare članove koji do sada nisi koristili nikakve popuste na članarinu ∙ 1 osoba može koristiti 1 kupon za sebe ∙ Kuponi se mogu poklanjati ∙ Kuponi se ne mogu spajati ∙ Termini: -FORMING: Pon i Sri u 19h, Pon i Sri u 20h, Uto, Čet i Pet u 19h; -ZUMBA: Pon i Sri u 21h, Uto i Čet u 20h ∙ Kupon iskoristiv na adresi: Palinovečka 19d, Vrbani ∙ Rok iskoristivosti kupona do 11.02.2013. (zadnji dan za upis)

Načini plaćanja: kartično plaćanje, plaćanje uplatnicom, internet bankarstvo

VIŠE O TVRTKI

U više nego ugodnoj atmosferi studija BODY FORMING sigurno ćete pronaći i svoj tip vježbi, te garantirano biti zadovoljni. Treninzi su prilagođeni svima, a osnovni tipovi vježbanja su: FORMING - odličan miks pilatesa i drugih vježbi sa ili bez rekvizita idealan za oblikovanje tijela, postizanje izdržljivosti i gipkosti; ZUMBA - fitness ludilo koje oduševljava baš svakoga, uz potrebno znojenje i sagorijevanje kalorija; STEP/TAE BO - dinamičan aerobni koreografski trening; POWER SLIM PLATE - trening na vibro platformi, održava se po dogovoru, za postizanje kondicije, mršavljenje, kao i bolju cirkulaciju.

KONTAKT I LOKACIJA

BODY FORMING klub
Palinovečka 19d, Zagreb
091/ 565-2525
2207ivana@gmail.com

Trenutno aktivne ponude