Kompletno unutarnje i vanjsko pranje osobnih automobila u autopraonici IGNJATIĆ

Platite samo 35 kn, umjesto 70 kn, kako bi vaš automobil zablistao izvana i zamirisao iznutra te uživajte u svojoj vožnji!

34 prodanih
Ponuda je istekla.
Ovu ponudu je dogovorila i objavila tvrtka Fluctus d.o.o.
70.00kn 35.00kn

OPIS PONUDE

Naši limeni ljubimci trebaju redovito čišćenje i zaštitu, tijekom cijele godine. Također trebaju i redovito čišćenje iznutra da biste se vi i vaši suputnici ugodnije vozili, a Povoljno.hr zna gdje ćete dobiti najpovoljnije i najkvalitetnije čišćenje vaših automobila u gradu Zagrebu. Dogovorili smo za vas veliki popust na kompletno vanjsko pranje i unutarnje čišćenje osobnih automobila u autopraonici IGNJATIĆ. Za kompletnu uslugu trebate u našoj današnjoj ponudi izdvojiti samo 35 umjesto 70 kuna kolika je vrijednost ove usluge, a možete za sebe iskoristiti 3 kupona tako da je ušteda još veća. Iskoristite našu današnju ponudu i dopustite da vaši limeni ljubimci zasjaju novim sjajem!


NAPOMENE

Ponuda se odnosi na kompletno unutarnje i vanjsko pranje osobnog vozila • 1 osoba može koristiti 3 kupona za vlastitu upotrebu • Kuponi se mogu poklanjati • Obavezna je telefonska najava i rezervacija željenog termina minimalno 1 dan ranije na broj 091/ 225-0901 • Kupon iskoristiv na adresi: Goričanska 53, Dubrava ∙ Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin, a nije došao ili otkazao isti barem 24 h ranije ∙ Rok iskoristivosti kupona do 27.03.2013.

Načini plaćanja: kartično plaćanje, plaćanje uplatnicom, internet bankarstvo

VIŠE O TVRTKI

Autopraonica IGNJATIĆ nalazi se u zagrebačkom kvartu Dubrava, na adresi Goričanska 53, gdje svojim klijentima pruža usluge pranja i čišćenja njihovih vozila, bilo da se radi o osobnim vozilima, putničkim ili teretnim kombijima. Iskusno osoblje autopraonice će detaljno očistiti vašeg ljubimca izvana ili iznutra, ili kompletno, te će učiniti da vaš automobil zasja novim sjajem, zaštićen od nepovoljnih meteoroloških utjecaja, kao što su kiša, vlaga, blato itd.

KONTAKT I LOKACIJA

Autopraonica Ignjatić
Goričanska 53
091/ 225-0901
mignjati@inet.hr

Trenutno aktivne ponude