Hormoni štitnjače – laboratorijski pregled u Poliklinici STELA

Samo 90 kuna, umjesto 180 kuna, za jedan od osnovnih pregleda svih onih koji vode računa o svome zdravlju!

93 prodanih
Ponuda je istekla.
Ovu ponudu je dogovorila i objavila tvrtka Fluctus d.o.o.
180.00kn 90.00kn

OPIS PONUDE

Ponuda poliklinike STELA uključuje pretrage hormona štitnjače; trijodtironin (T3), tiroksin (T4) i tiroidni stimulirajući hormon (TSH). Pretrage se prvenstveno preporučuju ženama i muškarcima iznad 40 godina jer su statistički podaci pokazali da se baš u toj dobi najčešće javljaju problemi, no naravno da pretrage mogu obaviti i mlađe osobe makar iz preventivnih razloga. Pretrage se preporučuju svima onima koji imaju problema sa prekomjernim znojenjem, debljinom i nesanicom. Vodite računa o svome zdravlju i ovaj pregled obavite za samo 90 kuna, uz svega 5 minuta vašeg vremena i jednostavno vađenje krvi – nalazi su gotovi isti dan!


NAPOMENE

Ponuda uključuje testriranje hormona štitnjače (T3, T4, TSH), kako je opisano u tekstu ponude ∙ 1 osoba može koristiti 1 kupon za sebe ∙ Kuponi se mogu poklanjati ∙ Nema naručivanja ∙ Nema čekanja ∙ Kupon se ne može kombinirati sa ostalim akcijama i popustima u poliklinici ∙ Pretrage je moguće obaviti u Zagrebu u Poliklinici Stela, na adresi Prijepoljska 19b (tel. 01/ 2993-595) ∙ Rok iskoristivosti kupona do 26.02.2013.

Načini plaćanja: kartično plaćanje, plaćanje uplatnicom, internet bankarstvo

VIŠE O TVRTKI

Poliklinika STELA

Uz stručno osoblje, najmodernije uređaje za analizu i laboratorijske pretrage, te ugodan ambijent poliklinike STELA, pacijentima je omogućeno da na najkvalitetniji način vode brigu o svojem zdravlju. Sve na jednom mjestu, bez nepotrebne birokracije, te sa nizom drugih pogodnosti prilagodili su se potrebama i mogućnostima pacijenata. Kvaliteta, uslužnost i visoki standardi njihov su prioritet. Svjesni su da se ljudi vežu za proizvode i usluge koji su im uvijek dostupni i cijenom pristupačni, pa klijentima nude širok spektar usluga pretraga. Laboratorij poliklinike Stela pruža više od 200 raznih pretraga plus alergološke testove. Analize se obavljaju najmodernijim instrumentima uz upotrebu najkvalitetnijih reagensa za laboratorijske pretrage. Nema čekanja i spore birokracije, na poziv mobilne ekipe dolaze do pacijenata, a radno vrijeme prilagođeno je vašim obvezama. Većina nalaza gotova je isti dan, hitne analize u popodnevnim satima, dostava nalaza putem elektronske pošte, posebna pažnja posvećena djeci, mjesečne akcije besplatnih pregleda za korisnike Stela kartice.

KONTAKT I LOKACIJA

Poliklinika STELA
Prijepoljska 19b, Zagreb
01/ 2993-595
info@poliklinika-stela.hr
http://www.poliklinika-stela.hr

Trenutno aktivne ponude