HELEN DORON tematski osmišljena rođendanska zabava za djecu na engleskom jeziku

Uz proslavu prepunu zabave i smijeha, priuštite svojim klincima i mjeseca dana učenja engleskog jezika! Amex i Diners na rate

7 prodanih
Ponuda je istekla.
Ovu ponudu je dogovorila i objavila tvrtka Fluctus d.o.o.
1000.00kn 499.00kn

OPIS PONUDE

Ukoliko želite da vaša djeca proslave svoj rođendan sa prijateljima na sasvim novi i originalan način, te uz puno zabave nauče i korisne stvari, onda je današnja ponuda idealna za vas! Ponuda uključuje Birthday Party program u trajanju od 120 minuta, od kojih 90 minuta otpada na tematski osmišljen sat na engleskom jeziku, a 30 minuta posvećeno je rezanju i jedenju torte, plesu i neobaveznoj igri. Ovisno o dobi vašeg djeteta danas možete odabrati između 6 različitih tematskih zabava: The Choo-Choo Train (za djecu od 2-4 god.), Bounce Bounce Bounce (4-6 god.), The Little Red Hen, Transport, Dance ili Animals (6-9 god.) HELEN DORON Early English škola vam osigurava 90 minuta posebno osmišljenih na engleskom jeziku, koje cijelo vrijeme vodi licencirana Helen Doron učiteljica, organizirane društvene igre i druge aktivnosti prilagođene uzrastu djece, rođendanski poklon set za slavljenika i svakog uzvanika + balon na odlasku, grickalice i slatkiše, sokove (negazirani ili gazirani, po želji), te kupovnu vodu, prigodnu dekoracija stola (čaše, tanjuri, salvete, pribor za jelo), prigodnu dekoraciju prostora, DVD sa fotografijama rođendana (20-ak fotografija). Svako dijete na odlasku dobije na dar tematski rođendanski set koji se sastoji od eko rođendanske torbe, CD-a sa 4 do 5 priča i pjesmica koje su se obrađivale za vrijeme zabave, rođendanskih naljepnica i informativnog letka za roditelje. Roditelj donosi tortu po želji slavljenika.


NAPOMENE

Ponuda se odnosi na 'Birthday Party' program u trajanju od 120 minuta, kako je opisano u tekstu + mjesec dana gratis učenja engleskog jezika po Helen Doron metodi za slavljenika i jednog prijatelja (Bring a friend) • Helen Doron Early English škola se obvezuje osigurati: posebno osmišljen 90-minutni sat na engleskom jeziku koji cijelo vrijeme vodi licencirana Helen Doron učiteljica, organizirane društvene igre i druge aktivnosti prilagođene uzrastu djece, rođendanski poklon set za slavljenika i svakog uzvanika + balon na odlasku, grickalice i slatkiše , sokove (negazirani ili gazirani, po želji) te kupovnu vodu, prigodnu dekoracija stola (čaše, tanjuri, salvete, pribor za jelo), prigodnu dekoraciju prostora, DVD sa fotografijama rođendana (cca. 20 fotografija) • Svako dijete na odlasku dobije na dar tematski rođendanski set koji se sastoji od: eko rođendanske torbe, CD-a sa 4 do 5 priča i pjesmica koje su se obrađivale za vrijeme zabave, rođendanskih naljepnica i informativnog letka za roditelje • Roditelj donosi tortu po želji slavljenika • Maksimalan broj djece na zabavi (uključujući slavljenika/icu) je 15 • U slučaju male djece (2-4 godine) potrebno je prisustvo 1 roditelja tokom cijele zabave • Rođendani se održavaju subotom i nedjeljom, u jutarnjim ili popodnevnim satima • Prije kupnje kupona OBAVEZNO provjeriti raspoloživost željenog tremina • Obavezna najava barem 14 dana ranije na 01/7898-998 ili 098/359-244 • Rok iskoristivosti kupona do 30.07.2013.  

Načini plaćanja: kartično plaćanje, plaćanje uplatnicom, internet bankarstvo

VIŠE O TVRTKI

HELEN DORON Early English Learning Centre

U HELEN DORON-u su itekako svjesni kako učenje engleskog jezika u ranoj fazi života djeci daje značajnu početnu prednost, tako što koriste jedinu međunarodno priznatu metodu učenja engleskog jezika u ranom djetinjstvu koja djeci omogućuje da upiju engleski na potpuno isti način kao što su naučila i svoj materinji jezik, s pouzdanjem i lakoćom. Metoda potiče prirodnu dječju sposobnost učenja kroz igru, njeguje sklonost učenju, proširuje poznavanje svijeta, jača kreativnost i maštu, te poboljšava djetetovo pouzdanje i samopoštovanje. Sustav učenja temelji se na prilagođenom pristupu učenja engleskoga u kojem djeca uživaju. Helen Doron Early English s uspjehom već više od 25 godina poučava gotovo pola milijuna beba i djece u cijelom svijetu kroz veliki broj svojih franšiza. Nudi se ukupno 10 tečajeva engleskog jezika za djecu u dobi od 3 mjeseca do 14 godina. Koriste se materijali za učenje koji su puni aktivnosti s ciljem promoviranja užitka prilikom stjecanja novih vještina i poticanjem uključivanja i motivacije za sve dobne skupine. To zauzvrat učiteljima omogućuje potpuno uživanje u poučavanju, a svi učitelji su posebno kvalificirani na Helen Doron Early English tečajevima, te su prošli intenzivne treninge. Posebno su kvalificirani za njegovanje zabavnog i motivirajućeg ozračja po kojem je naš partner toliko drugačiji od drugih.

KONTAKT I LOKACIJA

HELEN DORON Early English Learning Centre
Mandrovićeva 3 B, Zagreb
098/ 359-244
maksimir@helendoron.com
http://www.helendoron.hr

Trenutno aktivne ponude