Dječji kišobran 'Klima' u plavoj ili roza boji, iz bogate ponude trgovine VELJAŠ

Samo 37, umjesto 62 kune, za kvalitetan i praktičan kišobran za djecu! Idealan poklon svakome mališanu za odličnu cijenu!

7 prodanih
Ponuda je istekla.
Ovu ponudu je dogovorila i objavila tvrtka Fluctus d.o.o.
62.00kn 37.00kn

OPIS PONUDE

Razveselite svoje mališane veselim dječjim kišobranom u boji, pogodnim i za curice i za dječake, ovisno dakako o boji kišobrana koji ste odabrali za njih! Ova ponuda poduzeća VELJAŠ ograničena je na ukupno 20 kišobrana pa svako budite pri svojoj narudžbi brži od ostalih, a dječji kišobran 'Klima' vrijedan 62 kune sada platite samo 37 kuna!


NAPOMENE

Ponuda se odnosi na dječji kišobran 'Klima' ∙ Proizvodi dostupni u plavoj i roza boji ∙ Ponuda je ograničena ukupno 20 kupona (artikala) ∙ Proizvod se sa kuponom može preuzeti na adresi: Radnička cesta 1A, (VB CENTAR) ∙ Sve dodatne informacije dostupne na 01/ 2302-021 ili na prodaja@veljas.hr ∙ 1 osoba može kupiti više kupona za sebe ∙ Kuponi se mogu poklanjati ∙ Rok iskoristivosti kupona do 30.12.2012.

Načini plaćanja: kartično plaćanje, plaćanje uplatnicom, internet bankarstvo

VIŠE O TVRTKI

Tvrtka VELJAŠ d.o.o. je nespecijalizirana trgovina na veliko u privatnoj strukturi vlasništva koja se bavi prodajom uredskog materijala i opreme, prodajom torbi, fascikla, školskog pribora, kofera, toaletnih torbica, proizvoda od kože, sedlarski i remenarski proizvodi, predmete za putovanja, škrinje, torbe za spise (aktovke), školske naprtnjače, futrole za naočale, futrole za dalekozore, futrole za fotoaparate, futrole za glazbala, futrole za pištolje i puške, naljepnice, papirnate ili kartonske etikete svih vrsta, te mnoštvo drugih proizvoda iz zaista bogate ponude. Poduzeće VELJAŠ iz Zagreba ekskluzivni je zastupnik tvrtke Zweckform, te mnogih poznatih brendova, kao što su Blue Fish - Converse, Stationery Team - O'Neill, Vans, Le Coq Sportif i drugih.

KONTAKT I LOKACIJA

VELJAŠ d.o.o.
Radnička cesta 1A, VB Centar
01/ 2302-021
prodaja@veljas.hr

Trenutno aktivne ponude